2777
2789
عنوان

متاهلابیان🤭😂

| مشاهده متن کامل بحث + 901 بازدید | 102 پست
ای بابا تا آخر نخوندم🤦🏻‍♀️ حوصله ندارم مطالب چرتو ‌تا ته بخونم شما عاقلی کافیه

خوبه حوصله مطالب چرت نداری بعد اومدی اینجا جوابم دادی....یا اکثر امام زاده های در حال تاسیس  

انچه خوبان همه دارن تو یکجا داری 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اتفاقا جاریم بیشتر اینکارو انجام میده عبادتش میکنن از ترس ولی من که مث خواهرای خودم بهشون آبجی گفتم و مامان صداش میزنم فقط تیکه و زجر دادن منو پیش گرفتن چون فک میکنن چون احترام میگیرم ازشون میترسم و ضعیفترم علاوه بر شوخی خیلیم واقعیت داره لایک

آرامش اعصابم خیلی مهمه برام اگه جوابتو نمیدم یعنی نمیخام آرامشم بهم بخوره....🍀

عزیز دلم این تاپیک فانه🤦‍♀️🤦‍♀️یه جکه🤦‍♀️

اخه خواهرم خیلیا جدی میگیرن.

پدرم کاش میشد ز از این دایره پرواز کنم مثل ان شبنم یخ بسته روی گل های سپید در تو تبخیر شوم.پدر نازنیم روحت شاد.همیشه تو قلبمی.خیلی زود از پیشم رفتی خیلی زود یتیمم کردی.مادرمو تنها گذاشتی .حیف بزرگ شدن دخترتو ندیدی،درس خوندنشو ندیدی،عروسی شو ندیدی،مادر شدنمو ندیدی.همش برام حسرت شد تا قیامت،هیچ چیز و هیچ کس برام تو نمیشه.من همون دختر کوچولوتم بابا.التماس دعا برا منم دعا کن.دیدار تا قیامت   باباجونم دعا کن خدا ی پسر ک همه اخلاقاش عین خودت باشه بهم بده.و اسم خودتو روش بزارم.                                                            ۴ اردیبهشت فهمیدم عشقم ک تو دلمه دختر.خدایا شکرت بابت سالم بودنش.ب حق علی عاقبت ب خیر شه
خوبه حوصله مطالب چرت نداری بعد اومدی اینجا جوابم دادی....یا اکثر امام زاده های در حال تاسیس   & ...

میفهمی میگم تا وسطاش خوندم؟

آر یو آندراستند؟

/دانشجوی دندانپزشکی و مشاور کنکور/ برای مشاوره بهم پیام بدید✉️