2777
2789
باشه میگم البته چندباری اشتباه خوندمش یادش افتادم ما به ناحیه خصوصی پسر بچه ها میگیم تیتیلی 😌 😂

😐💔

خیلی با هم فرق دارن ولی خب مهم نیست❤🍃

تو این شهر پر نقاب تو با اون بخواب.......من با قرص خواب🙂 تتلیتی نیستم فقط یاس♥

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اره خیلی کم بزنی که سفت نشه زیاد اگه دیدی سفته گلاب یا اب اضافه کن

اووک مرسی من الان سیب زمینی رنده میکنم یخشم کردم میزنم صورتم صابون زردچوبه م گرفتم

ربِّي لا إلـهَ إلا انت خلقتني وانا عبدك وانا على عهدِكَ ووعدك ما استطعت ، اعوذُ بك من شرِّ ما صنعت ابوءُ لك بنعمتك علي وابوءُ بذنبي فاغفر لي فإنهُ لا يغفرُ الذنوب َإلا إنت♥️
😐💔 خیلی با هم فرق دارن ولی خب مهم نیست❤🍃

اره کمی نوشتنش شبیه 👎

اوکی ببخشید دیگه اصرار کردی گفتم😊

زیر۲۱سال ریپلای نکنه لطفااا دعوا نداریم ✅️ زیر۱۸سال اینقدر حق بجانب و پرو نباش اگر هستی حوصلت ندارم ...احترام=احترام✅️ به سوالات درباره بارداری وزایمان جواب میدم☺️ خدایاااا برای آرامش زندگیم ممنونم🌈🌈❤️

یعنی پودر سدر وپودر حنا بگیرم از عطاری؟!بعد بااب خمیر درست کنم بمالم ب صورتم اینجوری؟؟؟؟؟؟چن دقیقه ب ...

آره عزیزم‌حنا و سدر تو دوتا قوطی کوچیک بزار تو روشویی اگه حوصلت میگیره تو پیاله با آب جوش خیس کن صورتتو بشور مرطوب بود اونو دو دقیقه ماساژ بده اگه مثل من‌حوصله ت نمیگیره صورتتو آب بزن یکم حنا یا سدر بریز کف دستت بمال همه جای صورتت ماساژ بده دو دقیقه بعد آب بکش یبار حنا یبار سدر هروز ماساژ بدین من اگه دوسه روز جایی باشم نزنم حتما صورتم پر جوش میشه

آره عزیزم‌حنا و سدر تو دوتا قوطی کوچیک بزار تو روشویی اگه حوصلت میگیره تو پیاله با آب جوش خیس کن صور ...

من تازه پودر سدر باماست قاطی کردم گذاشتم روصورتم واسه جوش شنیدم خوبه میگم پودر سدر مال چن ماه پیشه اشکال نداره خاصیتش ک نمیره؟!

ربِّي لا إلـهَ إلا انت خلقتني وانا عبدك وانا على عهدِكَ ووعدك ما استطعت ، اعوذُ بك من شرِّ ما صنعت ابوءُ لك بنعمتك علي وابوءُ بذنبي فاغفر لي فإنهُ لا يغفرُ الذنوب َإلا إنت♥️
امضاتو خیلی دوست دارم سید استغفار است

قربونت💝

نه فکر نکنم تو ظرف در بسته نگه دارید بهتره

اها مرسی گل