2777
2789
عنوان

کسی تجربه ایطور داره کمک می می خام

| مشاهده متن کامل بحث + 122 بازدید | 22 پست
زنش .شب یلدای اول من بود ی تبریک بهم نگفت   خودش ن داداشم  الان سه ماه ک ازدواج کرد ...

خب حالا چرا گریه میکنی کسی ک بهت وهمسرت ارزش نمیذاره تو هم نذار اون برادرته وظیفه ش هست حالتو جویا بشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زنش .شب یلدای اول من بود ی تبریک بهم نگفت   خودش ن داداشم  الان سه ماه ک ازدواج کرد ...

دیگ گریت واسه چیه الان توام باید دلت نخاد با داداشت روبرو بشی مهم شوهرته

جز بی حوصلگی هیچی نمونده واسم...
چون شوهرتون جوابشو نداده به نظر من طرف شوهرتونو بگیرید و حرفشو قبول کنید . اول که چنین برادری به درد ...

اخه تا کی 

خانواده منو سرزنش میکنن و شوهرم و ب کینه ای بودن متهم میکنن

این همه بی احترامی بهت کردند بعد نشستی به گریه کردن🤔🤔ول کن بابا بچسب به شوهر و زندگیت 

من ک بخاطر اونا گریه نمیکنم 

اینکه خواهر برادرا دبگه رو از دست ندم یا آزمون ناراحت نشن 

اخه تا کی  خانواده منو سرزنش میکنن و شوهرم و ب کینه ای بودن متهم میکنن

تا هر وقت که برادرتون رسما از همسرتون به خاطر حرفهای بیهوده ای که زده عذر خواهی کنه . یادتون نره که همسرتون اگر کینه ای بود میتونست همون موقع واکنش نشون بده یا عقده و کینه شو سر شما خالی کنه . پس اگر انقدر بزرگواره که ساکت بوده نذاشته حرمتا بیشتر شکسته بشه و شما در ارامشید ، وظیفه شما هست که اقلا طرفداریشو کنید و نذارید جلوی بقبه شخصیتش خورد بشه .همسرتون الان نفر اول زندگی شماست حالا هر کسی هر چیزی میخواد بگه 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
من ک بخاطر اونا گریه نمیکنم  اینکه خواهر برادرا دبگه رو از دست ندم یا آزمون ناراحت نشن

به همشون بگو که شوهرت گفته جایی که داداش هست نریم اگه هم دعوتت کردند بگو ما خودمون یه شب جدا میایم.ناراحتم شدن که شدن دیگه برات مهم نباشه