2777
2789
عنوان

منم نی نی دار شدم😍

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 86 پست
مبارکه عزیزم انشالله سالم بغلت بگیریش برای منم دعا کن🌸

ممنونم عزیزم

امیدوارم تو هم سال دیگه نی نی بغلت باشه و تاپیک بذاری برامون 😘😘😘😘

با آمدنت هستی من کامل شد❤️جادوی طلسم دیوها باطل شد❤️در نقش فرشته انتخابم کردند❤️خندیدی و سوره ی علق نازل شد❤️من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان❤️هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤️این همنفسی چه حس و حالی دارد❤️در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤️انگار که من آدم دیگر شده ام❤️در نقش جدید مهربان تر شده ام❤️امروز تمام سخت ها آسانند❤️می گفت فرشته ای که مادر شده ام!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مبارکهههه 

علائمت چیا بود

مهم نیست از کی حرف میشنوی_بی اهمیت به همه شک داشته باش😉✌️🤍  (زندگی پره از انتخاب و من محکم بودنو انتخاب کردم)   من کتاب زیاد میخونم،فیلم زیاد میبینم،سفر زیاد میرم ولی هنوز معتقدم که بهترین کتاب،قشنگ ترین فیلم ،جذاب ترین سفر                              همه و همه تویع نگاهِ مادرمه(:                          این جمله خیلی تکراریه ولی ارزش هزار بار خودنو داره : گر تو با بد، بد کنی پس فرق چیست؟
مبارک باشه عزیزم انشالله که ۹ ماه عااااالی رو بگذرونی و بسلامتی بغل کنی عزیزتون... برای منم دعا کن ک ...

خواهری انشالله خدا دلتو به زودی با بی بیچک مثبت پررنگ شاد میکنه 😊🤗

شانس چیست؟شانس همان کار مثبتی هست، که تو در طبیعت انجام دادی و طبیعت به تو، یک کار خوب یا یک انرژی ‌مثبت بدهکار است و باید به تو، یک سود بدهد یا یک انرژی مثبت برساند.چند راه بازگشت انرژی:از نظر سنتی:تو نیکی میکن و در دجله انداز،که ایزد در بیابانت دهد بازاز نظر قرآن:هر کس ذره‌ای بدی و خوبی کند به او باز می‌گردداز نظر بودا:قانون 'کارما' یعنی هر چیزی کار ماست و به ما بر می‌گردد.از نظر متافیزیک:انرژی در طبیعت از بین نمیرود. وقتی انرژی‌ای رها میکنی حالتش عوض میشود و بر می‌گردد..                                                      جهان به اعتبار خنده تو زیباست بهشت من همین دقیقه ها همین جاست😊                            خدایا شکرت  خدایا شکرت خدایا شکرت                                 ❤💙💚💛🧡💜💖
مبارک باشه سر سلامت باشه ....التماس دعا چند وقت اقدامی و دارو خوردی

ممنون عزیزم 

محتاجیم به دعا

6ماه اقدام

دارو نه چون ازمایش دادم مشکلی نداشتم

فقط گرمی زیاد میخوردم و اینکه سعی میکردم کمتر استرس داشته باشم چون دکتر گفت خیلی تاثیر داره

با آمدنت هستی من کامل شد❤️جادوی طلسم دیوها باطل شد❤️در نقش فرشته انتخابم کردند❤️خندیدی و سوره ی علق نازل شد❤️من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان❤️هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤️این همنفسی چه حس و حالی دارد❤️در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤️انگار که من آدم دیگر شده ام❤️در نقش جدید مهربان تر شده ام❤️امروز تمام سخت ها آسانند❤️می گفت فرشته ای که مادر شده ام!
خواهری انشالله خدا دلتو به زودی با بی بیچک مثبت پررنگ شاد میکنه 😊🤗

مررررسی قربونت برم

خدا به دلت نگاه کنه انشالله 

یه دنیا سپاس

با آرزوی بهترین برای شما خواهرخوبم

دخترم ❤نیلای من❤هدیه ی زیبای خدا به من و همسرم❤ فقط به یک چیز ایمان دارم خدا همیشه به موقع میرسه😍😍😘😘 خدایا خیییلی ازت ممنونم که منو لایق مادرشدن دونستی بعد از یکسال و نیم انتظار 1400/05/28 روز عاشورا بی بی چک من مثبت شد🥰😍❤🙏🙏🙏الهی که قسمت همه منتظرای مامان شدن بشه... ۲۰ فروردین ۱۴۰۱ نیلای نازنینم بدنیا اومد و دنیای من نیلگون شد.... خدایا سپاس... الهی قسمت همه خانومای منتظر بشه
مبارکه🌹🌹🌹

فدای شما😘😘

مبارک باشه سر سلامت باشه ....التماس دعا چند وقت اقدامی و دارو خوردی

ایشالله به هم زودیام تو هم میایی خبر خوش بارداریتو اینجا میگی با شادی 🙏

شانس چیست؟شانس همان کار مثبتی هست، که تو در طبیعت انجام دادی و طبیعت به تو، یک کار خوب یا یک انرژی ‌مثبت بدهکار است و باید به تو، یک سود بدهد یا یک انرژی مثبت برساند.چند راه بازگشت انرژی:از نظر سنتی:تو نیکی میکن و در دجله انداز،که ایزد در بیابانت دهد بازاز نظر قرآن:هر کس ذره‌ای بدی و خوبی کند به او باز می‌گردداز نظر بودا:قانون 'کارما' یعنی هر چیزی کار ماست و به ما بر می‌گردد.از نظر متافیزیک:انرژی در طبیعت از بین نمیرود. وقتی انرژی‌ای رها میکنی حالتش عوض میشود و بر می‌گردد..                                                      جهان به اعتبار خنده تو زیباست بهشت من همین دقیقه ها همین جاست😊                            خدایا شکرت  خدایا شکرت خدایا شکرت                                 ❤💙💚💛🧡💜💖
مبارک باشه عزیزم انشالا به سلامتی , لطفا برا منم دعا کن نی نی دار بشم

ممنونم

حتما عزیزم

امیدارم بزودی زود تاپیک نی نی دار شدنت ببینم😍😍😘

الهی سالم وسلامت دنیا بیاد برا منم دعا کن خیلی وقته منتظرممممم💔😔

خیلی خوشحالم کردی با دعای خیرت

امیدوارم بزودی تو هم نی نی دار بشی و ما دعای سلامتیش کنیم🤲😘😘😘

مبارکع عزیزم برای منم دعا کن ک بچه ام طوریش نشده باشع خیلی کمر دردم 😞میترسم سقط شع

ممنونم عزیزم 

مگه مشکلی برات پیش اومده که اینجور میگی؟ 

نگران نباش سالم و سلامته کمر درد طبیعیه

ولی اگه میترسی حتما به دکتر اطلاع بده 

چند هفته ای؟