جواب آزمایشم مثبت شد 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
با آمدنت هستی من کامل شد❤️جادوی طلسم دیوها باطل شد❤️در نقش فرشته انتخابم کردند❤️خندیدی و سوره ی علق نازل شد❤️من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان❤️هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤️این همنفسی چه حس و حالی دارد❤️در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤️انگار که من آدم دیگر شده ام❤️در نقش جدید مهربان تر شده ام❤️امروز تمام سخت ها آسانند❤️می گفت فرشته ای که مادر شده ام!
مبارکه عزیزم انشالله سالم بغلت بگیریش برای منم دعا کن🌸
ممنونم عزیزم
امیدوارم تو هم سال دیگه نی نی بغلت باشه و تاپیک بذاری برامون 😘😘😘😘
با آمدنت هستی من کامل شد❤️جادوی طلسم دیوها باطل شد❤️در نقش فرشته انتخابم کردند❤️خندیدی و سوره ی علق نازل شد❤️من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان❤️هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤️این همنفسی چه حس و حالی دارد❤️در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤️انگار که من آدم دیگر شده ام❤️در نقش جدید مهربان تر شده ام❤️امروز تمام سخت ها آسانند❤️می گفت فرشته ای که مادر شده ام!
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
مهم نیست از کی حرف میشنوی_بی اهمیت به همه شک داشته باش😉✌️🤍 (زندگی پره از انتخاب و من محکم بودنو انتخاب کردم) من کتاب زیاد میخونم،فیلم زیاد میبینم،سفر زیاد میرم ولی هنوز معتقدم که بهترین کتاب،قشنگ ترین فیلم ،جذاب ترین سفر همه و همه تویع نگاهِ مادرمه(: این جمله خیلی تکراریه ولی ارزش هزار بار خودنو داره : گر تو با بد، بد کنی پس فرق چیست؟
مبارک باشه عزیزم انشالله که ۹ ماه عااااالی رو بگذرونی و بسلامتی بغل کنی عزیزتون... برای منم دعا کن ک ...
خواهری انشالله خدا دلتو به زودی با بی بیچک مثبت پررنگ شاد میکنه 😊🤗
شانس چیست؟شانس همان کار مثبتی هست، که تو در طبیعت انجام دادی و طبیعت به تو، یک کار خوب یا یک انرژی مثبت بدهکار است و باید به تو، یک سود بدهد یا یک انرژی مثبت برساند.چند راه بازگشت انرژی:از نظر سنتی:تو نیکی میکن و در دجله انداز،که ایزد در بیابانت دهد بازاز نظر قرآن:هر کس ذرهای بدی و خوبی کند به او باز میگردداز نظر بودا:قانون 'کارما' یعنی هر چیزی کار ماست و به ما بر میگردد.از نظر متافیزیک:انرژی در طبیعت از بین نمیرود. وقتی انرژیای رها میکنی حالتش عوض میشود و بر میگردد.. جهان به اعتبار خنده تو زیباست بهشت من همین دقیقه ها همین جاست😊 خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت ❤💙💚💛🧡💜💖
مبارک باشه سر سلامت باشه ....التماس دعا چند وقت اقدامی و دارو خوردی
ممنون عزیزم
محتاجیم به دعا
6ماه اقدام
دارو نه چون ازمایش دادم مشکلی نداشتم
فقط گرمی زیاد میخوردم و اینکه سعی میکردم کمتر استرس داشته باشم چون دکتر گفت خیلی تاثیر داره
خواهری انشالله خدا دلتو به زودی با بی بیچک مثبت پررنگ شاد میکنه 😊🤗
مررررسی قربونت برم
خدا به دلت نگاه کنه انشالله
یه دنیا سپاس
با آرزوی بهترین برای شما خواهرخوبم
دخترم ❤نیلای من❤هدیه ی زیبای خدا به من و همسرم❤ فقط به یک چیز ایمان دارم خدا همیشه به موقع میرسه😍😍😘😘 خدایا خیییلی ازت ممنونم که منو لایق مادرشدن دونستی بعد از یکسال و نیم انتظار 1400/05/28 روز عاشورا بی بی چک من مثبت شد🥰😍❤🙏🙏🙏الهی که قسمت همه منتظرای مامان شدن بشه... ۲۰ فروردین ۱۴۰۱ نیلای نازنینم بدنیا اومد و دنیای من نیلگون شد.... خدایا سپاس... الهی قسمت همه خانومای منتظر بشه
مبارک باشه سر سلامت باشه ....التماس دعا چند وقت اقدامی و دارو خوردی
ایشالله به هم زودیام تو هم میایی خبر خوش بارداریتو اینجا میگی با شادی 🙏
شانس چیست؟شانس همان کار مثبتی هست، که تو در طبیعت انجام دادی و طبیعت به تو، یک کار خوب یا یک انرژی مثبت بدهکار است و باید به تو، یک سود بدهد یا یک انرژی مثبت برساند.چند راه بازگشت انرژی:از نظر سنتی:تو نیکی میکن و در دجله انداز،که ایزد در بیابانت دهد بازاز نظر قرآن:هر کس ذرهای بدی و خوبی کند به او باز میگردداز نظر بودا:قانون 'کارما' یعنی هر چیزی کار ماست و به ما بر میگردد.از نظر متافیزیک:انرژی در طبیعت از بین نمیرود. وقتی انرژیای رها میکنی حالتش عوض میشود و بر میگردد.. جهان به اعتبار خنده تو زیباست بهشت من همین دقیقه ها همین جاست😊 خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت ❤💙💚💛🧡💜💖
مبارک باشه عزیزم انشالا به سلامتی , لطفا برا منم دعا کن نی نی دار بشم
ممنونم
حتما عزیزم
امیدارم بزودی زود تاپیک نی نی دار شدنت ببینم😍😍😘
الهی سالم وسلامت دنیا بیاد برا منم دعا کن خیلی وقته منتظرممممم💔😔
خیلی خوشحالم کردی با دعای خیرت
امیدوارم بزودی تو هم نی نی دار بشی و ما دعای سلامتیش کنیم🤲😘😘😘
مبارکع عزیزم برای منم دعا کن ک بچه ام طوریش نشده باشع خیلی کمر دردم 😞میترسم سقط شع
ممنونم عزیزم
مگه مشکلی برات پیش اومده که اینجور میگی؟
نگران نباش سالم و سلامته کمر درد طبیعیه
ولی اگه میترسی حتما به دکتر اطلاع بده
چند هفته ای؟