2777
2789
عنوان

کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 46 پست
ربطی نداره. آخه من تو خونه مون 5 نفر دیگه هم هستن. ولی من فقط کرونا پدرمو در آورد مال اونا در حد ی ک ...

اخه مراکز ترک اعتیاد شهرمون باهاشون ک از بهداشت حرف زده بودن و تو کانال شهرمون بود گذاشته بودن 

میگفتن تاهالا مورد کرونایی نداشتن 

و همه چی اوکی بوده 

دیگ‌دروغ ک‌نمیگن باید ب هرحال  ی سریاشون داشتن 

بااین‌ک‌ رعایت‌نمیکنن اصن ولی اصن موردی نبوده

میدونم روسیام 😔من اگ بی وفام😭ولی عشقم اینه عاشق این‌آقام ❤یاامام رضا عاشقتم آقا🤍

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

والا معتادو نمیدونم ولی مادربزرگم از شهرستان اومده بود نگو کرونا داشته فک میکرد برا کیسه صفراشه ک هیچی نمیخوره مام اومدنی باهاش دستدادیم،سر ی سفره نشستیم،بعد ک بردیم

اسکن بره عمل گفتن ریش ۶۰درصد درگیره ولی ما تو خونه۱۸نفر بودیم نگرفتیم تستمون منفی شد،،پس اینهمه میگن واگیر دار چرا ما نگرفتیم؟🤔🤔

خدایااااااشکرت بخاطر همه چیز
مهم اینه ک کرونا نمیگیریم بعد ازین ک واکسن اومد میریم کمپ ترک میکنیم    

خخخخ اونموقه ام واس مواد میمیریم 

میدونم روسیام 😔من اگ بی وفام😭ولی عشقم اینه عاشق این‌آقام ❤یاامام رضا عاشقتم آقا🤍
والا معتادو نمیدونم ولی مادربزرگم از شهرستان اومده بود نگو کرونا داشته فک میکرد برا کیسه صفراشه ک هی ...

خب خداروشکر ک‌مبتلا نشدید 

بهتر شد حالشون؟

و اینکه سرفه و اینا نداشت ک شک کنید؟

خب خداروشکر ک‌مبتلا نشدید  بهتر شد حالشون؟ و اینکه سرفه و اینا نداشت ک شک کنید؟

ممنونم عزیزم،نه اصلا سرفه نمیکرد،فقط اشتها نداشت ک چیزی بخوره،خودشم میگف تو خونه ک بودم پاهام بشدت درد میکرد،،ولی چون آرتروز داره شک نکردیم،،همسرمم تو ماموریت بود دوستش گرفته بود اونام باهم بودن ولی خداروشکر چیزی نشد

خدایااااااشکرت بخاطر همه چیز
مقاومت نکن اسی    بیا بکش اینو 🌺گله حال میای

🤣🤣🤣این‌گله ک‌توداری فایده نداره این فقط نقاشیشو میشه کشید 

این‌خوبه 🚬🤣🤣🤣

ممنونم عزیزم،نه اصلا سرفه نمیکرد،فقط اشتها نداشت ک چیزی بخوره،خودشم میگف تو خونه ک بودم پاهام بشدت د ...

وای ترسیدم 

ینی اصن تبو اینا هیجی نداشته؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز