شبآویز مدیر عضویت: 1399/03/21 تعداد پست: 817 عنوان عروس هلندی | مشاهده متن کامل بحث + 6789 بازدید | 126 پست سلاممن امروز یه عروس هلندی خریدم که خیلی کوچیکه چند هفتشه و هنوز کامل پر و بال در نیاورده... صاحب مغازه گفت روزی ۲ بار بهش اندازه یه سرنگ و نصفی سرلاک بده حالا اگر تجربه ای از نگهداریش یا شرایطش دارید به من بگید ممنونم🌿 آوینیِ درونم هِی میگه اینجا اسمش زمین نیست! سیاره رنجه! تکرار کن؟ سیاره رنج .. سیاره رنج .. سیاره رنج .. 1399/12/12 | 00:38 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لئوکوچولو عضویت: 1398/05/21 تعداد پست: 3877 نه این اصلا بالا نیاورد سرنگ هم خودش گرفت اکثرا خوابه یباری هم که بیدار بود همش پرخاش میکرد یبار ش ... هم تازه جاش عوض شده هم در حال پر در آوردن کم کم بگیریدش تو دست بعد سرلاک دادن تا عادت کنه هم به شما هم دستتون
miss_marmoolak عضویت: 1399/07/22 تعداد پست: 10107 وای عزیزممنم دارمچیکوفروردین دو سالش میشهاصلام سمج و اینا نیست ولی خب باید توجه بشه بهشونعااااشق نوازشونمیاد زیر گلوی بابام باید چونشو تکون بده از زبری ریش بابام خوشش میاد خیلی معصومنو اینک خیلی فهمیده نخابیده ای اصلااا جیغ نمیزنه نمیدونم کی بود....چی چی بود...که یهو دوید تو زندگیم...با اون چشاش...اخ چشاش...چشاش...چشاش بدبختم کرد...اتیشم زد...
شبآویز مدیر استارتر عضویت: 1399/03/21 تعداد پست: 817 بهترین راه سرلاک دادن اینه،بله فعلا بذار پرش در بیاد یکم از بداخلاقیش کم بشه راستی سرلاک میدید بش اس ... آره همش اسمش رو صدا میزنیم اما سگ محلمون میکنه حقیقتا😅 آوینیِ درونم هِی میگه اینجا اسمش زمین نیست! سیاره رنجه! تکرار کن؟ سیاره رنج .. سیاره رنج .. سیاره رنج ..
لئوکوچولو عضویت: 1398/05/21 تعداد پست: 3877 دستگاه بخور ندارم کف کارتون کاغذ گذاشتم کتری که جوشیده آبش با فاصله بذارید کمی بخارش براش بیاد البته مواظب باشید نیوفته توش یا بش نخوره چون بشدت فوضولن😂
miss_marmoolak عضویت: 1399/07/22 تعداد پست: 10107 بهترین راه سرلاک دادن اینه،بله فعلا بذار پرش در بیاد یکم از بداخلاقیش کم بشه راستی سرلاک میدید بش اس ... واس ما بدو بدو هم میگبوسم میده وای میخاد دلبری کنه ک از قفس درش بیاری هی اسمشو صدا میزنه هی سوتهای مختلف میزنه ک دلتو ب دست بیاره نمیدونم کی بود....چی چی بود...که یهو دوید تو زندگیم...با اون چشاش...اخ چشاش...چشاش...چشاش بدبختم کرد...اتیشم زد...
شبآویز مدیر استارتر عضویت: 1399/03/21 تعداد پست: 817 وای عزیزم منم دارم چیکو فروردین دو سالش میشه اصلام سمج و اینا نیست ولی خب باید توجه بشه بهشون ع ... عزیزم چقدر خوبکاش بتونم بزرگش کنم والا همش میترسونن منو که نمیره همش استرس دارم دارم چکش میکنم... آوینیِ درونم هِی میگه اینجا اسمش زمین نیست! سیاره رنجه! تکرار کن؟ سیاره رنج .. سیاره رنج .. سیاره رنج ..
مهربانو10352 عضویت: 1393/12/29 تعداد پست: 16281 راهی که باید با سرنگ سرلاک بهش بدی خیلی حساسه دامادمون اشتباهی ریخت تو ریه اش درجا خفه شد... نمیدونم ... اخ اخ آخ منم داشتم عین چسبببب میچسبید بهم صدام میکرد اگه دو دیقه دیر میرفتمپیشش تا ساعت ها قهر میکرد حتما باید تو دستم دون میخورد دائم رو سر یا شونم بود منم عاصی شدم دادمش به یکی از اشناها الانم اونم شدیدا بهش وابسته شده پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
لئوکوچولو عضویت: 1398/05/21 تعداد پست: 3877 آره همش اسمش رو صدا میزنیم اما سگ محلمون میکنه حقیقتا😅 😂😂😂دور از جون عادت میکنه فرصت بهش بدید
miss_marmoolak عضویت: 1399/07/22 تعداد پست: 10107 عزیزم چقدر خوب کاش بتونم بزرگش کنم والا همش میترسونن منو که نمیره همش استرس دارم دارم چکش می ... نه بابا اصلا نترسدوست منم داشت هنوز پر نداش الان بزرگ شدهبعد ی مدت ب جیغاشم عادت میکنی نمیدونم کی بود....چی چی بود...که یهو دوید تو زندگیم...با اون چشاش...اخ چشاش...چشاش...چشاش بدبختم کرد...اتیشم زد...
لئوکوچولو عضویت: 1398/05/21 تعداد پست: 3877 واس ما بدو بدو هم میگ بوسم میده وای میخاد دلبری کنه ک از قفس درش بیاری هی اسمشو صدا ... ما هم خیلی حرف میزنن اسم یکیشون لئوعه خودش میگه لئو بدو بیا بوس بده لئو کجا بودی لئو بابا جان بودی 😂😂
miss_marmoolak عضویت: 1399/07/22 تعداد پست: 10107 آره همش اسمش رو صدا میزنیم اما سگ محلمون میکنه حقیقتا😅 خب هنو اسمشو نمیدونهچی گذاشتی اسمشوی چیزایی مث تیکو یا چیکو بذار ک بتونی با سوت بهش یاد بدی یاد بگیره اسمشوی مقدار بزرگتر ک شد واسش صداهای عروس های مختلف دان کن بذا گوش کنه حال کنه نمیدونم کی بود....چی چی بود...که یهو دوید تو زندگیم...با اون چشاش...اخ چشاش...چشاش...چشاش بدبختم کرد...اتیشم زد...
لئوکوچولو عضویت: 1398/05/21 تعداد پست: 3877 عزیزم چقدر خوب کاش بتونم بزرگش کنم والا همش میترسونن منو که نمیره همش استرس دارم دارم چکش می ... استرس و ترس نداشته باش فوق العاده باهوشن و احساساتی
شبآویز مدیر استارتر عضویت: 1399/03/21 تعداد پست: 817 کتری که جوشیده آبش با فاصله بذارید کمی بخارش براش بیاد البته مواظب باشید نیوفته توش یا بش نخوره چون ... آره حتما این کار رو میکنم مرسی که گفتی😬🧡 آوینیِ درونم هِی میگه اینجا اسمش زمین نیست! سیاره رنجه! تکرار کن؟ سیاره رنج .. سیاره رنج .. سیاره رنج ..
غم_ادامه_دار عضویت: 1399/03/29 تعداد پست: 6979 راهی که باید با سرنگ سرلاک بهش بدی خیلی حساسه دامادمون اشتباهی ریخت تو ریه اش درجا خفه شد... نمیدونم ... وااای شوهرمنم یه دون خوراورده برای بچه هام، یعنی خسته میشیم؟ دیگه غم ادامه دارنیستم درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود