2777
2789

جفتش نعمته خداست

ولی من با توجه به شرایط و علایقم ترجیح میدم پسر باشه

و اگه قرار باشه فرزند زیادی داشته باشم مثلا چهارتا 

دوتا پسر باشه دوتا دختر 

عآشِــــــــقِتَم قَدِ تَمومِ دُنیـــــــآ💜💋😍👩‍❤️‍👨👩‍❤️‍💋‍👨💋😍💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام مرسی    

وا چرا انقد سرد جوابمو میدی 

یعنی به همین زودی منو یادت رفت؟ 

انقد خوب باش اگه کسی تورو ترک کرد به خودش ظلم کرده باشه🖤🤟🏻          من رو تو تایپک های چالش و خنده تگ کنید 😌اگه دیدید تو تایپک های منفی هستم شهید کردنم برایتان حلال 😐

وای من ی پسر دارم ماشالله از صدتا دخترش حواس جمعترو پشتیبانترو عزیزتر خدا صدتا دیگه مثله این گل پسرم بهم بده بگو الهی آمین

همه ما در تاریکی یکسان عمل میکنیم .لطفا کسیو قضاوت نکنین .باشکم سیر نمیشه آدمیکه ک دست ب دزدی زده رو قضاوت کرد .همه ما در تنگنا وسختی ها قرا بگیریم یک جور عمل میکنیم لطفا خودتون رو پیغمبر زاده فرض نکنین 😊
چرا من پسرم بیشتر باهام دوسته؟🤕 دخترم لجبازه 

هم تجربه خودمه

هم مادرشوهرمو میبینم

تو یه کتاب خوندم ...ما تو این دنیا قادر به درک ثواب فرستادن صلوات نیستیم  تو اون دنیا میفهمیم که چقدر با ارزش بوده....سعی کنید تا میتونین صلوات بفرستین در حال ظرف شستن،انجام کارهای خونه،پیاده روی و......هم باعث میشه فکرای ناراحت کننده نکنی هم بی نهایت ثواب داره...نیازی نیست صلوات شمار دستت بگیری و بشمری...ارادتمند همه خانومای گل نینیسایتی که تنها دوستان منن❤

هر جفتش نور چشمه، هدیه خداست...هر کدوم رو بهم بده روی چشمم میذارم

ولی من شخصا چون فکر میکنم پدر و مادر نباید توقعی از بچه داشته باشن و همه آرزوم اینه که بچم خودش خوشبخت و راحت باشه و انتظاری ازش ندارم دلم پسر میخواد چون فکر میکنم تو کشور ما پسرا خیلی راحتتر و کم دردسر تر بزرگ میشن کمتر اذیت میشن نسبت به دخترا

از طرف دیگه دختر تربیتش خیللللی سختتره بنظرم

البته در حالت کلی اینجوریه نه همیشه

🌷
مغزفندقی ام یادم نمیاد😂🤐

😂😂😂😂😂😂

رسما پاره شدم از خنده 

خواهرم باهم تفاهم داریم منم تورو نمیشناسم😐😂

حوصلم سررفته اومدم شانسی یکیو انتخاب کردم یکم مغز بنده خدا رو رگ به رگ کنم که من کیم 

میخواستم این بازی کثیف رو ادامه بدم که دیدم نوشتی من مغز فندقی یادم نمیاد دلم برات سوخت توبه کردم😐😂😂

انقد خوب باش اگه کسی تورو ترک کرد به خودش ظلم کرده باشه🖤🤟🏻          من رو تو تایپک های چالش و خنده تگ کنید 😌اگه دیدید تو تایپک های منفی هستم شهید کردنم برایتان حلال 😐
من نی نیم پسره ولی کلا بنظرم بچه اول دختر باشه بعدن خیلی کمک مادر هست ولی همچین توقعی از پسر نداشته ...

به خود بچه و تربیتش بستگی داره 

داداشم ۵ سالشه قربونش برم از سرکار میام 

لباسامو آویز میکنه 

واسم تا میزنه میزاره تو کمد

گاهی وقتا خودمم وسایلمو گم میکنم 

صداش میزنم ادرسشو از خودش میگیرم چون خودش جمعو جور میکنه واسم 

به مادرم خیلی کمک میکنه 

هرچقد میگم داداشی نکن عزیزم خسته میشی اذیت میشی میگه نههه باید جمع کنم 

با اینکه من این سن بودم هیچ کمکی نمیکردم

الان هم سرکارم هم درسو دانشگاه هم کلاسای متفرقه ... هیچی از دستم برنمیاد به مادرم کمک کنم 

داداشم بهش کمک میکنه

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن او خداوند⁩ناممکن‌ هاست ؛در حالی که تو بر ممکن گریه می‌کنی!!