2777
2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

ن من حتما باید سلیقه شوهرم یا مامانم باشه.تنهایی هیچی نمیتونم انتخاب کنم

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

من شوهرم هرماه ی مقدار میریزه به حسابم .

ولی همه چیزی ک نیاز داشته باشم خودش میخره و..

اونروز میگفت اونارو پس انداز کن من ک هرچی خواستی خریدم .

دلم پس انداز مخفی میخواد .

ولی چجوری ک نفهمه؟

چهارساله تاحالا تنها نرفتم ...همش با همسرمم مثلا اگه برا پسرم بریم فقط میزاره برا پسرم خرید کنم برا خودش فقط خودش برا منم فقط همون روز من باید بخرم اگه برا پسرم بخرم نمیزاره میگه همون روز خودش 

واسه همین باید لیست بنویسم اگه همون روز برا ی نفرمون یادمون رفت دیگ دعوا میشه 

اخلاقای عجیبی داره ولی خب دیگ کاری ب گرونیش نداره انتخاب میکنم پروک میکنم با پسرم‌سریع میایم تو ماشین خودش میخره چونه میزنه برمیداره میاد 😂🤣😃😃

یجورایی خوشم‌میاد از کارش میگه دوس ندارم فروشنده ها نگات کنن حسودیم میشه😁

چیا خریدی؟

مانتو، کفش،کیف،

یه دونه هم باید روسری بخرم

نزدیک تر از رگم🤍خدا🤍                                                             بزرگ ترین اقیانوس ّ اقیانوس ارام است ُ پس آرام باش ؛ تا :بزرگ باشی                                                                                          نیازی به پرواز نیست،همین پایین بالاتر از خیلیام🧿                   🧚‍♀️  مغرور ولی مهربون🧚‍♀️
میدونید ب اون مدل استینایی ک یکم مونده ب مچ حالت کشی جمع شده و سراستین لباس گشاده چی میگن؟مانتو زیاد ...

دقیقا یکی از اونا خریدم اسمش نمیدونم ولی خیلی قشنگ میشه 

نزدیک تر از رگم🤍خدا🤍                                                             بزرگ ترین اقیانوس ّ اقیانوس ارام است ُ پس آرام باش ؛ تا :بزرگ باشی                                                                                          نیازی به پرواز نیست،همین پایین بالاتر از خیلیام🧿                   🧚‍♀️  مغرور ولی مهربون🧚‍♀️