2777
2789
عنوان

اونهای که بهم توهین زدن رو واگذار میکنم به خون حسین

| مشاهده متن کامل بحث + 11914 بازدید | 455 پست
از این حلوا اماده ها لوزی ایا میخورم بعد فوت اسی

وای اینقدر دلم خواس

جدیدا هرچی اسمش میاد یا میبینم دلم شدید میخواد😭

بنظرت ب اینکه نزدیک ماهانه امه مربوطه؟

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

رادمهر چکار کرد مگه

ی نفر با دوتا اکانت بود اومد به اسم پریناز پری واس خودش تاپیک زد که من عاشق رادمهر شدم که خودش بود

اُمیدکه‌داشته‌باشی، موفقیت‌درثانیه‌آخرهم‌اتفاق‌میوفته!💯🌱🕊️ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شماچرا این همه نقطه میزاری؟

سلام خوبین......................................................................عادت کردم تو پیام ها میزارم......................... انگشتم بصورت خودکار میره سراغ نقطه......................................عادت شده........................................................  

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت
میفرستم براش

مرسی💛

‏اگر میدونستید آدما به عوض‌شدنِ دمای چایی و‌ قهوه‌شون بیشتر اهمیت میدن تا احساساتِ جریحه‌دار شده‌ی شما، هیچوقت مشکلاتِ زندگیتون‌رو به کسی نمیگفتید
ی نفر با دوتا اکانت بود اومد به اسم پریناز پری واس خودش تاپیک زد که من عاشق رادمهر شدم که خودش بود

مردم رد دادن😂😂😂😂

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
درایم مواقع شما باید فوری از شاتش عکس میگرفتی که هنوزپاک نکرده بود

بخدا فکرشم نمیکردم کارش این باشه اصلا

@zanezibaieroozوسایل آرایشی😍😍😍            🌹🌹مثل یک معجزه ای...علت ایمان منی ...همه هان و بله هستند...و شما جان منی ...
وای اینقدر دلم خواس جدیدا هرچی اسمش میاد یا میبینم دلم شدید میخواد😭 بنظرت ب اینکه نزدیک ماهانه ام ...

نمیدونم والا من خودم ۳ ماه زاییدم هرچی شیرینی جات میبینم دهنم اب میفته فردا سالگرد ازدواجمونه میخام از اونا بگیرم😂😂😂😂

حیوان مورد علاقم: اکسم

نمیدونم والا من خودم ۳ ماه زاییدم هرچی شیرینی جات میبینم دهنم اب میفته فردا سالگرد ازدواجمونه میخام ...

وااای جونممم ب سلامتی

بعد زایمان شکم هم آوردی؟

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

هرکی گزارش بزنه خیلی مزخرفه 😒😒😒

متاسفانه توانایی ندارند که از تاپیک خارج بشن وقتی خوششون نمیاد حس کمبود دارند گزارش میزنند

خداوندا آرامشی عطا فرما تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغیر دهم....شهامتی ده تا بپذیرم آنچه را که میتوانم تغیر دهم....ودانشی که تفاوت این دو را بدانم .... آمین 
از این حلوا اماده ها لوزی ایا میخورم بعد فوت اسی

باقلوا بخور🥺👩🏻‍🦯

‏اگر میدونستید آدما به عوض‌شدنِ دمای چایی و‌ قهوه‌شون بیشتر اهمیت میدن تا احساساتِ جریحه‌دار شده‌ی شما، هیچوقت مشکلاتِ زندگیتون‌رو به کسی نمیگفتید