2777
2789
عنوان

شوهرم با ملاقه زد تو سرم گریه کردم

615 بازدید | 27 پست

من خیلی بد بختم ، شوهرم همش کتکم میزنه، به خانواده ام فحش میده، پول بهم نمیده، تازه از زندان آزاد شده، خودم خرج موادش رو میدم، خواهر مادرشوهرم ماهی یبار میریزن سرم کتکم میزنم 

13 تا خونواده تو یه خونه زندگی می کنیم ، آخه 11 تا برادر شوهر و جاری دارم.

اما دلم نمی خواد طلاق بگیرم شوهرمو دوست دارم

خدایی خلاصه 90 درصد تاپیک های نی نی سایت اینه  

دوست عزیزم که امضام را میخوانی برای روح می می ناز و مامان ترنم صلوات بفرست. می می ناز از کاربران قدیمی بودند که به دلیل سرطان سینه فوت کردند. مامان ترنم سال 89 به همراه همسر و دخترشون در سانحه هواپیمای ارومیه فوت کردند.  حالا لطفا برای روح آلا کوچولو دختر دوست نی نی سایتی مان صلوات بفرست. حالا تو که دل مهربانی داشتی و برای کسانی که گفته شد صلوات فرستادی من دعا میکنم تا آرزو هایت براورده شود. تو هم برای براورده شدن آرزویم دعا کن.  خواهران من، بدونید که این عیب نیست که نوار بهداشتی رو توی کیسه سیاه بذاریم. چون قائدگی هم مثل ادرار و مدفوع، چیز طبیعی بدن زن هاست و همونطور که لازم نیست آدم و عالم بفهمن که ما به دستشویی رفتیم، لازم نیست آدم و عالم بفهمند که ما قائده هستیم. بدونید که بکارت، (البته درصورتی که رابطه های دیگر هم انجام نشده باشد) عقب ماندگی نیست، پاکدامنی و حیاست. خواهر ها، بدونید که اسم دیگر رابطه قبل از ازدواج، رابطه نامشروع است. بدونید که حجاب اجباری اسارت نیست، عزت است. به جای اینکه هم دیگر رو به کشف حجاب تشویق کنیم، به با حجاب بودن تشویق کنیم. بیاید به جای فمنیست، مسلمان، یک مسلمان کامل باشیم. بیاید الگومان به جای فمنیسم، حضرت زهرا (ع) باشد.

الاغه با ملاقه زد تو سره كلاغه😶

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/

حدس زدم سرکاری باشه😄😄

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون واقعا مشکل هارو دارن نباید قضاوتشون کرد نمیتونین درد دل هم نوعتو گوش بدی گوش نده😊

روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز