2789
میترسیم ولی نمیشه باید رف

باااید چه اصراری هم داری اصلا به فکر هم نوعات نیستی یا پرستارو دکترایی که هر روز شهید میشن تا امثال شما هست کرونا غلط بکنه بره 

تلخی رو تو خوب بلدی شیرین بودن کارتونیست💜

خونه نهایت بریم تا باغ هرسال شمال می‌رفتیم اونجا خونه داریم نه امسال عید رفتیم نه عید در پیش رو

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

ادمی که هر سال عیدو سفر بوده نمیتونه خونه بمونه

هههه،باشه فکر کن فقط خودت میرفتی الانم نمیتونی به سلامت 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

منو شوهرم سرمسافرت دعواییم پاریس کانادا امریکا سوییس شمال خودمون😒ب نتیجه ایی نرسیدیم همون کرونا بهونه س توخونه میمونیم😂😜ی دورم تو حیاطمون میزنیم

ربِّي لا إلـهَ إلا انت خلقتني وانا عبدك وانا على عهدِكَ ووعدك ما استطعت ، اعوذُ بك من شرِّ ما صنعت ابوءُ لك بنعمتك علي وابوءُ بذنبي فاغفر لي فإنهُ لا يغفرُ الذنوب َإلا إنت♥️
واقعا اونایی که میرن سفر بیشعورن و حق الناس گردنشونه

ما که خانوادمون شهرستانه و پارسالم خونه بودیم و امسالم باز نمیبینمشون اصلا از دورهم ندیدیمشون تکلیف چیه

منم اگه خانوادم نزدیکم بود همین حرف میزدم

میشه برا برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستین😊😘😘😘
ما که خانوادمون شهرستانه و پارسالم خونه بودیم و امسالم باز نمیبینمشون اصلا از دورهم ندیدیمشون تکلیف ...

شما دلت تنگ خونوادته باز یه چیزی هرچند بازم نری بهتره  خوشگذرونی که دلیل نمیشه 

شما دلت تنگ خونوادته باز یه چیزی هرچند بازم نری بهتره  خوشگذرونی که دلیل نمیشه

منم گفتم امسالم نمیرم ولی اگه خانوادم نزدیکم بودن که لااقل چند ماه یبار ببینمشون حتی ازدور مطمعنا اگه کرونا هرچند سال طول میکشید عمرا مسافرت میرفتم ولی الان واقعا دوس دارم ببینمشون دلم برا همشون خیییییلی تنگه😭😭😭😭😭😭😭😭😭

وا تو از کجا میدونی شاید من نرفتم من احتمال میدم هنو حرفای شما جای تاسف داره

شما بالا گفتی ما میریم کیش

به حرفای خودت هم اطمینان نداری

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

غربت سخته چطور قبول کردید شهر دیگه آخه

یجورایی مجبور شدم قبلا سالی چندبار میرفتم شهرمون دیدن خانوادم ولی بخاطرکرونا خونه نشین شدم فقط میگم خداکنه کرونا نگیرم اگه قراره بمیرم یجور دیگه باشه که لااقل جنازم ببرن شهر خودم اینو به شوهرمم گفتم دوس ندارم هیج جای دیگه دفن بشم