mino_vkook مدیر عضویت: 1399/12/09 تعداد پست: 293 عنوان حوصلمممممممممم سررفتهههه | مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 46 پست بشدت بیکارمولی حتی حسشم نیست ک جوابتونو بدمفقط بیاین اعلام کنین ببینم چندنفر مث من از فرط بیکاری دارن میرن تو دیوااااااار😐😂 smooth like butter😁🧈 ......... we dont need permission to dance👀💛🎶 ...army blink .. vkook jennlisa ... 💜 1399/12/11 | 14:01 8 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان،مهدیار عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 65093 من کار دارم منتهی ویندوزم بالا نیومدع باید ی مدت از اینجا برم تا ب کارم برسم گل گفتی تا زمانی که تو نی نی سایتیم همش کارامون عقب میوفته 💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام یه صلوات بفرستید💙💙
آذر_57 عضویت: 1398/11/26 تعداد پست: 82385 کلی کار دارم نمیدونم چرا نی نی سایت ولم نمیکنهتنبلی.رو.عشخه# 😄😄 چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
mino_vkook مدیر استارتر عضویت: 1399/12/09 تعداد پست: 293 دارم استریم میزنم دمت گرم من فیل.تر شکنم خراب شده:| smooth like butter😁🧈 ......... we dont need permission to dance👀💛🎶 ...army blink .. vkook jennlisa ... 💜
zahrabm عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 7946 من هنو از رو تخت بلند نشدم🤦♀️ درانتظار نی نی😍بیبیچکم روز میلاد امامسجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت شد❤️ دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
mino_vkook مدیر استارتر عضویت: 1399/12/09 تعداد پست: 293 فردا تولدمه منتظرم یکی این درو باز کنه سوپرایزم کنه مامان بابامم خیلی پچ پچ میکنن ولی من الکی دلم ... الهی مبارك باشه smooth like butter😁🧈 ......... we dont need permission to dance👀💛🎶 ...army blink .. vkook jennlisa ... 💜
ژیناگلمن عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 205936 گل گفتی تا زمانی که تو نی نی سایتیم همش کارامون عقب میوفته دقیقا زیاد وقتمو صرف اینجا کردم واقعا از خودم دارم ناامد و ناراضی میشم وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:) هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم
miss_marmoolak عضویت: 1399/07/22 تعداد پست: 10107 الهی مبارك باشه مرسی ولی اصن خوشحال نیستمغمگین تر از هرسال.... نمیدونم کی بود....چی چی بود...که یهو دوید تو زندگیم...با اون چشاش...اخ چشاش...چشاش...چشاش بدبختم کرد...اتیشم زد...
شانیان1 عضویت: 1392/03/12 تعداد پست: 5466 https://www.ninisite.com/discussion/topic/6004847/کی-بلده-آزمایش-بخونه?postId=179234969 دوستان اگه بلدین لطفا بهم بگین!! (کسی که دوست داره،تو اوج سختی نه میره نه میذاره که بری) دوووووستان عکس پروفایلم عکس دخترم نیست لدفا سوال نفرمایید
mino_vkook مدیر استارتر عضویت: 1399/12/09 تعداد پست: 293 دقیقا زیاد وقتمو صرف اینجا کردم واقعا از خودم دارم ناامد و ناراضی میشم هوم...منم یا واتسابم یا اینستایا نی نی سایت یا نماشا😐😐😐شماره چشمم شده 2و هنوز از گوشی نمیکشم بیرون😐✋ smooth like butter😁🧈 ......... we dont need permission to dance👀💛🎶 ...army blink .. vkook jennlisa ... 💜
1374nazanin عضویت: 1399/04/23 تعداد پست: 22068 کلی کار دارم نمیدونم چرا نی نی سایت ولم نمیکنه تنبلی.رو.عشخه# 😄😄 فکر میکردم تنهام😂😂😂 تعطیل .من که نبخشیدم خدا هم ازت نمی گذره
merisa36 عضویت: 1398/02/05 تعداد پست: 2854 نه مامانم زحمت میکشن😂😂 دستش درد نکنه.ایشااله خودت هم خونه شوهر جانت را تمیز میکنی با کلی عشق آرزوی خوشبختی و شادی برای همه دارم 😊 امیدوارم هیچکسی غمگین و ناراحت نباشه 🥰🥰😊😊...عاشق غذا و خوراکی و آشپزیم 😋😋سیر نمیشم.
mino_vkook مدیر استارتر عضویت: 1399/12/09 تعداد پست: 293 مرسی ولی اصن خوشحال نیستم غمگین تر از هرسال.... چرا عزیزم؟ smooth like butter😁🧈 ......... we dont need permission to dance👀💛🎶 ...army blink .. vkook jennlisa ... 💜
ژیناگلمن عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 205936 هوم...منم یا واتسابم یا اینستا یا نی نی سایت یا نماشا 😐😐😐 شماره چشمم شده 2 و هنوز از گوشی نمی ... من ن وات ن تل ن اینستا حال اونارو ندارم فقط اینجام وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:) هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم