2777
2789
عنوان

حوصلمممممممممم سررفتهههه

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 46 پست
من کار دارم منتهی ویندوزم بالا نیومدع  باید ی مدت از اینجا برم تا ب کارم برسم

گل گفتی تا زمانی که تو نی نی سایتیم همش کارامون عقب میوفته

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

کلی کار دارم نمیدونم چرا نی نی سایت ولم نمیکنه

تنبلی.رو.عشخه# 😄😄

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هنو از رو تخت بلند نشدم🤦‍♀️

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
فردا تولدمه منتظرم یکی این درو باز کنه سوپرایزم کنه مامان بابامم خیلی پچ پچ میکنن ولی من الکی دلم ...

الهی مبارك باشه

smooth like butter😁🧈 ......... we dont need permission to dance👀💛🎶 ...army blink .. vkook jennlisa ... 💜
گل گفتی تا زمانی که تو نی نی سایتیم همش کارامون عقب میوفته

دقیقا 

زیاد وقتمو صرف اینجا کردم 

واقعا از خودم دارم ناامد و ناراضی میشم 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6004847/کی-بلده-آزمایش-بخونه?postId=179234969 دوستان اگه بلدین لطفا بهم بگین!!

(کسی که دوست داره،تو اوج سختی نه میره نه میذاره که بری)  دوووووستان عکس پروفایلم عکس دخترم نیست لدفا سوال نفرمایید  
دقیقا  زیاد وقتمو صرف اینجا کردم  واقعا از خودم دارم ناامد و ناراضی میشم

هوم...منم یا واتسابم یا اینستا

یا نی نی سایت یا نماشا

😐😐😐

شماره چشمم شده 2

و هنوز از گوشی نمیکشم بیرون😐✋

smooth like butter😁🧈 ......... we dont need permission to dance👀💛🎶 ...army blink .. vkook jennlisa ... 💜
نه مامانم زحمت میکشن😂😂

دستش درد نکنه.

ایشااله خودت هم خونه شوهر جانت را تمیز میکنی 

با کلی عشق   

آرزوی خوشبختی و شادی برای همه دارم 😊 امیدوارم هیچکسی غمگین و ناراحت نباشه 🥰🥰😊😊...عاشق غذا و خوراکی و آشپزیم 😋😋سیر نمیشم.
هوم...منم یا واتسابم یا اینستا یا نی نی سایت یا نماشا 😐😐😐 شماره چشمم شده 2 و هنوز از گوشی نمی ...

من ن وات ن تل ن اینستا 

حال اونارو ندارم فقط اینجام 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                 

2790
2778
2791
2779
2792