2777
2789
عنوان

خونه تکونی

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 27 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خسته نباشی کدبانو جان خوشبحالت منم هرسال اول اسفند شروع میکردم خونه تکونی که به آخرای ماه نرسه بتون ...

اعصابت خورد نباشه عزیزم مهم بچه ی گلته.منم پارسال پسرم دو ماهش بود نتونستم کاری کنم

با بچه خیلی سخته.منم امسال با بچه بودم 

من تو بارداریمم 8 ماهم بود کل خونه رو تک و تنها انداختم بیرون تمیز کردم ولی دخترم بدنیا اومد مامانم میومد کمک امسال مریض شده مامانم خونه خودش رو هم من رفتم کلا تمیز کردم و شستم و مرتب کردم حالا مادرشوهرمم فهمیده رفتم کمکش دو سه بار خواسته ک برم مجبورم یه روزم برم کمکش با اینکه دخترش خونش کنارشه 😑

منم دیگه آخراشه ولی نمیدونم چرا بیخیال شدم،اه😫😫

چه زیبا گفت دکتر الهه قمشه ای.وقتی دعا میکنی ، دعای تو از این جهان خارج میشود و به جایی میرود که هیچ زمانی نیست.دعایت به قبل از پیدایش عالم میرود. دعایت به آنجایی میرود که تقدیرا را می نویسند و تقدیر نویس مهربان عالم تقدیرت را با توجه به دعایت مینویسد🌟
همین من پارسال فرشهامو شستم و تمیزه چون زیاد خونه نبودیم

ماهم زیاد خونه نمیشیم ولی امسال هم میشد ۲سال ک نمیشستم کثیف میشه تو این دوسال باید میشستم

زندگی رو دوست دادم چون دخترم هست .         از دست خیلی ها ناراحتم .              خواستی برام دعا کن ممنون 
اعصابت خورد نباشه عزیزم مهم بچه ی گلته.منم پارسال پسرم دو ماهش بود نتونستم کاری کنم

جیگرم خون کرده🥴درسته اولویت رسیدگی به بچست ولی چون همیشه همه چیز مرتب بوده الان خونه بازار شامه سختمه 

سلامتى اونى كه برام ٢٤ ساعت كار كرد حقوقم نخاست ميگفت خوشبخت شی خستگيم در ميره ،،،مادر رو میگم. به سلامتی مادر که فرشته روی زمین است