سلام عزیزان.یه چیزی از خدا میخوام ان شاء الله که اینبار خاسته مو عملی میکنه لطفا و خواهشن شمام برام دعا کنید چیزی که میخوام اتفاق بیفته زودتر ان شاء الله هرچی از خدا میخوای ن بهتون بده و ب مراد دلت ون برسین 🙏🙏🙏
مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
سوالی داری حرفی داری از خودم بپرس بابا بقیه م زحمت میندازی هی میان میگن فلانی اینجوری گفت اونجوری گفت
دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️
من بودم میگفتم شنیدم اینو برام گفتید من خیلی رک ام البته نه از نوع وقیحش مامانم میگه تو خارجی هستی ...
قهریم
سلام عزیزان.یه چیزی از خدا میخوام ان شاء الله که اینبار خاسته مو عملی میکنه لطفا و خواهشن شمام برام دعا کنید چیزی که میخوام اتفاق بیفته زودتر ان شاء الله هرچی از خدا میخوای ن بهتون بده و ب مراد دلت ون برسین 🙏🙏🙏
بگو شنیدم خیلی ذکر خیرمو میکنی😃 گفت از کی بگو هموناکه پیششون حرف میزنی سوالی داری حرفی داری ...
قهریم