2777
2789

یه خانومی همکار شوهرمه در واقعه کارمتدشه...وقتی برای اولین بار من رفتم اداره شوهرم چون من معلمم یه طوری برخورد میکرد انگار من پایینترم و حقارت دارم..برگشت گفت اقای فلانی خیلی پسر خوبیه.اقاست خوش به سعادتت..خوشبحالت..و بخدا حدود ۵ دقیقه کامل از خوبی اون میگفت...و جسته گزیخته به گوشم رسبد به شوهرم گفته بود چرا زنت پزشک نیست و چرا کارمند اداره خودمون نیست و خیلی مزخرفات دیگه...و طوریه که تقریبا همسن شوهرمه ..شوهرش تهران مشعول بکاره و پیشش نیست.دوتا بچه ام داده..وقتایی که دیر میکرد مدام به شوهرم پیامک میداد و پیامک های طولانی..درحالی که اولا نیاز نبود اطلاع بده چون کارت ساعت دارن و برای نیم ساعت تاخیر نیاز نیست بگن...دوما در پیامکش مدام اسم بچه هاش رو میاورد و طوری حرف میزد که احساس صمیمت کنه..مثلا امروز علی جون رو بردم دکتر اخه میدونید سرماخوردگی گرفته..نیم ساعت دیر میام..مرسی...اخرشم شکر خدا همسرم از اون قسمت منتقل شده..حالا پیامک داده که من مخ اقای فلانی رو میزنم از اینجا بره میگه کارش سخته..خدا کنه برگردید اینجا..دعا کنید..‌بنظرتون من حساسم یا چیزی نیست؟اوایل همسرمم روش حساس بود الان که منتقل شده عادی شده..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جن ‌‌‌... بازیا چیه

کلیک کنید تاپیک عکس قبل و بعد عملم با نیک تبار  بینیم که فرم نداره و اخلاق و شرافت کاری خودش و منشیش صفره شما گول نخورید مثل من هیچی سخت تر از گیر افتادن تو جایی که بهش تعلق نداری نیست :)  اگر همه مثل هم فکر کنند در حقیقت هیچکس فکر نمیکند #فمینیست 

اون خانم واقعاً نیاز شدیدی به هم صحبت داره،بهتره شوهرت باهاش صمیمی برخورد نکنه و اصلا جوابش رو نده،مطمئن باش خودش کنار میکشه و میره سراغ یکی دیگه

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️
من رو این چیزا مشکلی ندارم😐ولی اون خانم مشکل داره نه شما

واقعا شوهرم به حد زیادی روش عیرتی بود قبلا..و جالب اینجاست بقیه خانوم های توی اتاق ادن خانوم جواب سلام منو نمیدن .با اینکه همه متاهلن..انگار حالا من چه تحفه ای شوهرم شده

بچه ها یه چیزی.من شوهرم خیلی تو داده..بشدتتتتتتتت ساکت و توداره..اما اکثر رازهاشو به اون خانومه میگفته..چون از دهنش پرید ..اون موقع که داشتبم نامزد میکردیم عکستو بهشون دادم گفتم چطوره....بچه ها شوهر من حتی رازهاشو و حتی حقوقشو بمنم نمیگه