2777
2789
عنوان

اپیلاسیون

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 40 پست

تاپیکای اینجارو بخون احتیاجی نداری دیگه😶😶

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بچه ها چندوقت یه بار میرید اپلاسیون؟ 

من بار های اول 3 هفته یک بار اما الان که حدودا 9 یا 10 باره که رفتم همون ماهی یک بار گاهی اوقات به یک ماهی و نیم هم میرسه خیلی رشدش کم شده 

سال 1400 سالی است که من به آرزوم میرسم 🙂
چه قدر زیاد میگیره البته من نیشابورم اما کل بدن رو 70 میگیره 

اخه اون دفعه کل بدن رفتم واسه پاهام خشابی استفاده کرد که خیلی جاهاشو نگرفته بود با این وجود 170گرفت....اخه شهر هامونم دور نیست منم قوچانم

کاملا غریبه به هیچ کجا تعلق ندارم
همین یه دفعه که رفتم موهام نازک شده وهنوزم زیاده اخه من خیلی پشمالو هستم در اینده حتما باید لیزر کنم

من خیلی پشمالو بودم 😁😁😁

اخه اون دفعه کل بدن رفتم واسه پاهام خشابی استفاده کرد که خیلی جاهاشو نگرفته بود با این وجود 170گرفت. ...

عجیبه آخه خیلی زیاد میگره منم با دائم برام میندازه و خیلی هم تمیز اما نمیدونم چرا انقدر از شما گرون گرفته 😬

چون منم تمام بدنم و میندازه 

برگام واقعا میگی؟ چ خبرع 😰چجوری دلت میاد خودت تو خونه انجام بده من لیزر بیکینی با زیر بغل با پشت ...

منم تعجب کردم از ابن قیمت 😂😂

من هر دفعه که رفتم دست و پاها و بیکینی و زیربغل ازم ۶۰ گرفته و هر ماه یا هر چهل روز یه بار میرم الان رشد موهای بدنم کم شده و نارکتر هم شدن ولی واقعا اپیلاسیون درد داره اشکم در میاد

من هر دفعه که رفتم دست و پاها و بیکینی و زیربغل ازم ۶۰ گرفته و هر ماه یا هر چهل روز یه بار میرم الان ...

آره منکر دردش نمیشم اما اشکمم در نمیاد فقط تا بار سوم خیلی درد داشت بعدا کمی کمتر شد