2777
2789
عنوان

پیج مردی که دوتا زن جوون ۲۴ و ۱۹ ساله داره رو میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 29 پست

بیخیال شدم

پیجش خصوصی کرده

منم اهل فالو نیستم.

اخه آدم بی پول و بدون قیافه درستی چطوری دوتا زنه موندن.

زن دومی خوشگله میتونست شوهر بهتری پیدا کنه چقدر بی شخصیت بوده

تو رو خدا دعا کن  خونه بخریم😍😎

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

۳ تا ادم احمق  ی زن احمق که به بهانه بچش تمایلات مازوخیسمشو رفع میکنه ی زن احمق که به بهانه ر ...

زن احمق و مازوخیسمشو توضیح میدی؟

قاضی شهر شده عاشق چشمان زنی.... چه کند با دل خود آن زن اگر اعدامیست؟🖤                                         
عزیزم مردای الان هیچوقت دوتا زن نمیگرین که بیوفتن سر زبون مردم یه زن دارن با هزار تا دوست دختر &nbs ...

نمیخوام تو تاپیکی بااین موضوع چندش کامنت بذارم

شما اینطوری فکرکن همین بظاهراقا هم جوون امروزیه😉

پس مردای دوزنه و... اصلا ندیدی یا نشنیدی شما

مطمئنا اختلافاتی که دارن رو پست نمیکنن...حالم از اینستا به هم میخوره... از خوشی هاشون فقط پست میذار ...

من اینستا ندارم. 

ولی یه ویدئو از یکی از همینایی که میرن رستوران غذا میخورن و تبلیغ میکنن دیدم 

کلی ادا و اطوار رفته کله پاچه بخوره میگه حالا پیپر و سالت میزنیم

خب فارسی حرف بزن دردت چیه این همه ادا میای😑

نور خواهی مستعد نور شو.... 
۳ تا ادم احمق  ی زن احمق که به بهانه بچش تمایلات مازوخیسمشو رفع میکنه ی زن احمق که به بهانه ر ...

منم تمایلات مازوخیسمی دارم ولی عمرا با زن شوهر دار ازدواج کنم ! این دوتا ربطی به هم ندارن 

این دوتا زن علی شکارچی ضعیف و بی اراده هستن که حاضر به این زندگی مضخرف شدن

نمیخوام تو تاپیکی بااین موضوع چندش کامنت بذارم شما اینطوری فکرکن همین بظاهراقا هم جوون امروزیه😉 پ ...

تو سیستان بلوچستان که خبرگزاری ها میگن 49 درصد مردان دو زنه هستن!

ولی من تو تهران و شیراز که خودم توشون زندگی کردم تاحالا یدونشون رو هم از نزدیک ندیدم واقعیتش

منم تمایلات مازوخیسمی دارم ولی عمرا با زن شوهر دار ازدواج کنم ! این دوتا ربطی به هم ندارن  این ...

بله حق با شماست

💚خدای من دستم را بگیر که لحظه ای بی تو تمام میشوم💚❤مولانای جان من ❤حضرت عشق ❤ تو  بیشتر از یک شاعر زبان "احساسات" منی ❤🤎دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ🤎🧡چشم تو خواب می رود یا که تو ناز میکنی ؟🧡 💜در من بدمی من زنده شوم یک جان چه بود صد جان منی💜💙ای زندگی،تن و توانم همه تو 🌊جانی و دلی ای دل و جانم همه تو ! تو هستی من شدی از آنی همه من .... من نیست شدم در تو از آنم همه تو !💙💚جان را چه خوشی باشد بی صحبت جانانه؟💚💛نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو...!💛  🖤دوستدارشما:مولانای جان🖤