2777
2789

خوبه قشنگه ولی اگه سایز باشه واسه مدل جذبه انگار

من معتقد هستم كه زن در اصل ادم نيست/شايد گروگان خدا در دست ادمهاست/هرجا كه باشد مرد سرگرم است اما زن/هرجاي اين دنيا كه باشد باز هم تنهاست

اصلا خوب نیس

💚خدای من دستم را بگیر که لحظه ای بی تو تمام میشوم💚❤مولانای جان من ❤حضرت عشق ❤ تو  بیشتر از یک شاعر زبان "احساسات" منی ❤🤎دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ🤎🧡چشم تو خواب می رود یا که تو ناز میکنی ؟🧡 💜در من بدمی من زنده شوم یک جان چه بود صد جان منی💜💙ای زندگی،تن و توانم همه تو 🌊جانی و دلی ای دل و جانم همه تو ! تو هستی من شدی از آنی همه من .... من نیست شدم در تو از آنم همه تو !💙💚جان را چه خوشی باشد بی صحبت جانانه؟💚💛نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو...!💛  🖤دوستدارشما:مولانای جان🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینجوری راسته و بلند زیاد خوب نیست

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘
چه عجب ی دکمه دار دیدیم

متاسفانه دکمه‌دار شده کیمیا

باید کفش آهنی پا کنیم دنبالش بگردیم 

من چندساله مشکل دارم 

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگیتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)
اره چون جلوش بسته س و بلنده خوشم اومد.چون من اهل کوتاه و جلو باز پوشیدن نیستم.بنظرت قیمت چند بهش میخ ...

ازین بهتراشم میتونی پیدا کنی

چندتا پیج هست تو اینستاگرام،مزون هستن

مانتوهای حجابی و شیک دارن

مزون آناحجاب

پری‌یاس

حریران

ناردوک

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگیتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)
اره چون جلوش بسته س و بلنده خوشم اومد.چون من اهل کوتاه و جلو باز پوشیدن نیستم.بنظرت قیمت چند بهش میخ ...

فک میکنم ۳۰۰خورده‌ای

من اصلا مانتو کوتاه و جلو باز نمیپوشم

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترینها هستی