2777
2789
عنوان

تبدیل کردن پسری که دوسش دارین به شوهر/ با یک فرمول ساده

| مشاهده متن کامل بحث + 618 بازدید | 85 پست

بیخیاااااال😅

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😏والا برای نامزد بیشرفم صدتا بیشترازاین کردم اخرش ولم کرد ازمهریم گذشتم 313تابود کردمش55 تا حلقه داغون خریدم اخرش ننه اش مسخرم کرد نتونستم بگم فکرجیب شازدتو کردم 😏گفتن شیربها میدیدم زدن زیرش پسره گف سرویس طلا نمی‌خرم گفتم فدای سرت گف خونه ندارم ماشین ندارم درامدم کمه پول ندارم گفتم فدای سرت حتی گواهینامه ام نداشت با35سال سن😏والا باهمه اینا اخرسر3روزمونده به عقد گف باید بیشترکنم 😏به اینا نیست مردبایدمرد باشه

خدابزرگه خیلییییییییییی بزرگ فقط کافیه بهش اعتمادکنیم❤️❤️❤️

آفرین به شما میگن زن زندگی      

زن زندگی؟ مهریه بالا و حق طلاق میخواد میشه زن زندگی؟ خب این معلومه دنبال طلاقه! خخخ

تاپیک‌ها و کامنت‌ها، طنز و تخیل است؛ جدی نگیرید!
😏والا برای نامزد بیشرفم صدتا بیشترازاین کردم اخرش ولم کرد ازمهریم گذشتم 313تابود کردمش55 تا حلقه دا ...

عزيزم شما ديگه خيلي ارزش خودت رو اوردي پايين اون اقاهم دور برداشت

فكر نكن هرچي كمتر بخواي بيشتر عزيز ميشي😉

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.

مخالفم 😒 دختر باید شان و جایگاه خودشو بدونه یعنی چی 😒 مگه فروشگاه شهرونده که جنس رایگان اگه باشه طرف بیاد سمتش😒 والا منم با دوس پسرم ازدواج کردم سکه امم ۳۱۴ تا یه سفر مکه و یه سفر کربلاست . اگه عشق دو طرفه باشه این کارا نیاز نیس 

خدایا توو از دلم خبر داری به وقتش بهم بده صلاح دونستی🤲
زن زندگی؟ مهریه بالا و حق طلاق میخواد میشه زن زندگی؟ خب این معلومه دنبال طلاقه! خخخ

ببخشید ما مث شما پسرا نیستیم ک تو کل زندگی و پیری و جوونیتون دنبال ی چیز باشیم. روم به دیوار(سوراخ)

خانمها دنبال زندگی موفق هستن