2777
2789
پنج روز 

عالیه که بتات نکران نباش من هفت هشت روز تاخیر داشتم بتام۳۷۱بود شنبه قراره دوباره بدم‌ولی تو سونوکرافی من فقط به‌چیزی شببه خال دیده شد مال شماهم اونطوری گفتن.ترشحاتم داری 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من هنوز سونوگرافی نرفتم🙄🥴 ترشحاتم وای زیاده

اره‌منم خیلی ببخشید درد پریودی دارم‌هر لحظه احساس میکنم پریود شدم‌ ولی میبینم‌ ترشح سفید و بی بو‌هستش انشالله که طبیعیه عزیزم صحیح و‌سالم‌انشالله نینیتو بغل بگیری  

اره‌منم خیلی ببخشید درد پریودی دارم‌هر لحظه احساس میکنم پریود شدم‌ ولی میبینم‌ ترشح سفید و بی بو‌هست ...

شما هفته ی چندمید؟ مرسی عزیز دلم همچنین انشالله نی نی شماهم صحیح و سالم بدنیا بیاد بارداری راحتی داشته باشید🙏💗💗

شما هفته ی چندمید؟ مرسی عزیز دلم همچنین انشالله نی نی شماهم صحیح و سالم بدنیا بیاد بارداری راحتی داش ...

به من نکفت هفته چندمم سونو کرد گفت یه خال میبینم ولی بتات پایینه احتمال خارج‌ رحمی هست شنبه دوباره میرم‌برا ازمایش بتا و ببینم هفته چندمه دعا کن برام بارداریم سالم‌باشه عزیزم‌

به من نکفت هفته چندمم سونو کرد گفت یه خال میبینم ولی بتات پایینه احتمال خارج‌ رحمی هست شنبه دوباره م ...

انشالله که خارج از رحم نیست ولی سونو واژینال نرو خطرناکه احتمال سقط و بالا میبره به منم میگن برو واژینال ولی گفتم خطرناکه اگه دل درد و خونریزی نداری الکی سونو نده صبر کن تا ۷ یا ۸ هفته که با سونو شکمی معلوم بشه. آخرین پری کی بوده؟

انشالله که خارج از رحم نیست ولی سونو واژینال نرو خطرناکه احتمال سقط و بالا میبره به منم میگن برو واژ ...

یعنی الان بذارم دوسه هفته همینجوری بمونه بعدش برم‌دکتر اره چون اولین بارمه نمیدونم چیکار کنم 

یعنی الان بذارم دوسه هفته همینجوری بمونه بعدش برم‌دکتر اره چون اولین بارمه نمیدونم چیکار کنم 

من ۲۵ میخوام برم سونو که قشنگ هم تو سونو شکمی معلوم بشه هم صدای قلبشو بشنوم چون سونو زیادیم خوب نیست

اگه علائمی که خطرناک باشه یعنی دل درد شدید خونریزی و اینجور چیزا نداری نرو سونو تا هفته ی ۷ یا ۸ حالا باز هرجور دوست داری. منم دوست دارم برم سونو واژینال و زود متوجه بشم که جاش خداروشکر خوبه ولی شنیدم خطرناکه صبر میکنم تا همون هفته ی ۷ یا ۸ که انشالله صدا قلبشم بشنوم🙏🙏

اگه علائمی که خطرناک باشه یعنی دل درد شدید خونریزی و اینجور چیزا نداری نرو سونو تا هفته ی ۷ یا ۸ حال ...

نه‌خداروشکر علاعم خطرناک ندارم‌فقط ترشح دارم‌یکم و درد پریودی و‌‌ بعضی موقعها تیر میکشه شکمم‌که طبیعیه اونم.پس‌منم صبر میکنم میذارم دو سه هفته دیگه‌برم