من فکر کنم کرونا دارم به خانوادم بروز نمیدم حس بویایی من امروز چندبار رفته و برگشته حالا کلا رفته تب ندارم سرفه ندارم اما سینم خس خس میکنه میترسم به مادرم بگم شوهرمم اینجا نیست مبگه صدات گرفته فقط اما نگفتم کرونا گرفتم گفتم یه ذره آب یخ خوردم بچه ها من دارم میمیرم انگار چه حس بدیه فقط نگرانم مامانم نگیره
من پارسال آنفولانزا گرفتم ازاین خیلی بدتر بود حال عمومیم خوبه فعلا اما فقط بویایی ......اگه بگم سکته ...
نه عزیزم بگو مراقب باشن اونا
مگه خدای نکرده جذامیه که فرار کنه،دیگه بعضی ها حساسن و خب دوره بیماری چون طولانیه میترسن حقم دارن
همه گرفتن شلوغش نکن😂
با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بیاطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده
الکی فکرای بد نکن تا به خودت جذب نکنی. راستی مرگ و زندگی دست خداست وقتش که برسه هممون میریم. فعلا فقط خودتو تو اتاق قرنطینه کن. به بقیه هم بگو تا ظرفشونو ازت جدا کنن و ماسک بزنن
اون از زن اولش یه دختر داره تاچیزی میشه میگه وای دخترم بدون من چی کار کنه یبارم قبلا گفتم گفت کرونا ...
ولش کن یه سری ها جون دوستن
تو هم انقدر منفی بافی نکن با خودت خوب میشی دختر
با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بیاطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده
توهم خوب میشی زیبا بد به دلت راه نده از فاز مرگم بیا بیرون♥️
کرونا هم نبود ازهم جدا میشدیم چون تصمیمشو داشتم خودم
چرا عزیزم
نمیدونم چرا وقتی گفتی که میگه اگه گرفتی اولین نفر میرم،حس بدی گرفتم ازش که انقد خودخواهه