2777
2789

من به عنوان بزرگترین دهه هشتادی خیلی تو اون تاپیک دفاع کردم جون ندارم دیگه😂

من با توجه به ادب و تربیت خودم جوابتو میدم😊✋تو خودت میدونی چطور تربیت و شخصیتت رو نشون بدی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

همتون نه  ولی بذار یه چی بگم بهت خام پسرا تو این سن نشو چون همش سو استفادس‌ به جاش سطحتو ببر ...

چش چش مرسی از توضیحت❤❤

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙
بجز این خانواده ها هم سرگرم مجاری شدن حواسشون به تربیت بچه اش نیست 

اره دیگه، من دارم والدین بچه های دهه هشتادی رو می بینم...هر کی یه ایفون داده دست بچه ۱۲، ۱۳ ساله اش، نشسته کنار! بعد میگن آی چرا فلان شد،،چرا بهمان شد

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
مگه اونایی که مال دهه های قبلن بعضیاشون به فکراینانیستن؟  تروخشک روباهم نسوزونید

چرا هستن من خودمم هستم 

ولی نباید از بقیه چیزا جا بمونی مثل تحصیل مهارت اموزی 

تو این سن آدم زود خام میشه و تازه نظرش چند سال دیگع به کل عوض میشه بخاطر این تا میشه نباید این دوران پسر بازی و رابطه عاشقونه اینا داشت .

بعدا ادم پشیمون میشه 

بعد نسل هشتاد یه کم زیاده روی کرده من هفتادی ام اینطوری نبود انقدر سنگ پسر به سینه بزنیم

🌸💕

اگه با منید باید بگم که بنده ۱۸سالمه😐

چون دهه هشتادی هسیم کوچولوعیم خبر نداری؟😂

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز