2777
2789
اهان پس به نظرتون نمیشه قبل یه هفته برگشت سر کار

شغلت چه کاریه ک بخاطرش اینجوری از جون مایه میذاری؟

درخواست دوستی هیچ نری پذیرفته نمیشه. کسیکه تو سایت بانوان عضو میشه و به خانمها درخواست دوستی میده پشم شوهر ما هم نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک نکنم ،بخیه داری نوزادتو چکار میکنی شیرخشک میدی؟

نوزاد رو مادرم جوونه نگه میداره..

ولی به نظرم باز هم قابل پیش بینی نیست 

با خودم همش میگم شاید بچه مثلا کولیک داشته باشه شب تا صبح گریه کنه تا چند ماه...اینگوری باشه نمیشه رفت سر کار

شعلت چه کاریه ک بخاطرش اینجوری از جون مایه میذاری؟

😂😂😂

تدریس میکنم عزیزم و درامدم خوبه بد نیست

بیشتر میترسم یه سال نرم سر کار  و موقعیت شغلیمو از دست بدم و دیگه نشه برگردم  از این میترسم 

دوماه پیش ک تاپیک زدی بیبی چک منفی بود؟!

یادتهههه😔😔

چه حافظه ای داریااا 

الان  پری جان عقب افتاده ذهنم درکیر شده  باید برای سال اینده برنامه ریزی کنم از الان مهمه برای قرارداد و...ا

کلا ذهنم درکیر این مسئله شده خواستم تجربه بقیه رو بدونم

شغل تون چیه که از بچه واجب تره حتی از شغل رسمی واجب تره 😤😤😤😤😤😤

من نگفتم شغل از بچه واجب تره

برای همین دارم نظر خواهی میکنم و میخوام تحربه بفیه رو بدونم

یادتهههه😔😔 چه حافظه ای داریااا   الان  پری جان عقب افتاده ذهنم درکیر شده  باید ...

فک کردم نزدیک زایمانته😂

الان میگی زیر یه هفته، آخرای بارداریت که برسه میگه اصلا کار چیه دیگه کهر نمیخوام😂

درخواست دوستی هیچ نری پذیرفته نمیشه. کسیکه تو سایت بانوان عضو میشه و به خانمها درخواست دوستی میده پشم شوهر ما هم نیست

فک کردم نزدیک زایمانته😂 الان میگی زیر یه هفته، آخرای بارداریت که برسه میگه اصلا کار چیه دیگه کهر ن ...

اااجدی میگی

من همیشه ذهنم درکیره این موضوعه به خدا

از طرفی دلم میسوزه که آدم اینهمه سال تلاش کرده داره در مارش پیشرفت میکنه یهو رها کنه حیفه

از طرفی همش به خودم میگم هم مادر و هم بچه نیاز به استراحت و توحه دارن

در این مواقع همش میگم خوش به حال اونایی که استخدامن راحت ۶ماه مرخصی دارن