2777
2789
عنوان

😎بیاین بازی 😎

| مشاهده متن کامل بحث + 10423 بازدید | 1769 پست
ای یا حسین😩

بیخیال،الان نیکی منو میندازه بیرون از تاپیکش

آرامش الانمو مدیون همسرم هستم😐که وجود نداره 😁مرسی که نیستی😂فدااات بشم😁ستاره بچینی،خونه ننت بمونی😁بوس بوس😁😁😁😁😁😁😁😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ارام باش عزیزم😂نیومد نمیدونم چجوری اپلود کنم

امشب وقت کردم بهت یادم میدم آپلود کنی😐🤕

آرامش الانمو مدیون همسرم هستم😐که وجود نداره 😁مرسی که نیستی😂فدااات بشم😁ستاره بچینی،خونه ننت بمونی😁بوس بوس😁😁😁😁😁😁😁😁

بچه ها ظهر متمایل به عصرتون بخیرررررر

اگه شب دورهمی زدین جای من و خالی کنید 

چون نیستم مرغ شدم 

خوابم 🥴

بابای🚶‍♀️

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
بنظرت قابلمه بذارم روش نمیخورش⁉️🤣🤣

مگه اژدهاست😂😂😂😂

امشب وقت کردم بهت یادم میدم آپلود کنی😐🤕

بش

یه دختریم که علاقه به رنگ صورتی موی بلند کفش پاشنه بلند لباس دخترونه نداره دلش میخواد بر عکس همه ی اینا بگرده ولی خب چیکار کنه بقیه مجبورش میکنن اینجوری نباشه  من یه دختری هستم که علایقش به فنا رفته من یک ادمیم که مجبوره علاقه هاشو زیر پاش بزاره و از تو داغون بشه متاسفم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4446882/جهیزیه-عکس?page=1توروخدا اینم گزارش بزنید ب نیتتون ایته الکرسی میخونم

مخاطبشو خدا میدونه کیه 👈👈نفرین بلد نیستم .. فقط دعامیکنم بشی اینی که الان منم (خدایا ب بزرگی و عزتت قسم وقتی میبخشم که بلایی که سرم اورد سرش بیاد و من ببینم) 
گوگولین⁉️😫 ای خدا من فوبیا حشرات دارم  چرا اینجوری میکنید 😭😭

اب بگیر روش من کلا از حیوون میترسم

یه دختریم که علاقه به رنگ صورتی موی بلند کفش پاشنه بلند لباس دخترونه نداره دلش میخواد بر عکس همه ی اینا بگرده ولی خب چیکار کنه بقیه مجبورش میکنن اینجوری نباشه  من یه دختری هستم که علایقش به فنا رفته من یک ادمیم که مجبوره علاقه هاشو زیر پاش بزاره و از تو داغون بشه متاسفم

یبار بچه بودم رفته بودم خونه عمم از این عروسکا هیتن که رو مداد میزنن خونه عمم بود مال بچگی های دخترعمم بود یه دست بود که فنری بود میزدی رو مداد تکون میخورد انگار دست تکون میده خیلی ازش خوشم اومده بود رفتنی خونه باخودم بردمش  مامانم دید گفت کجابود گت از خونه عمم برداشتم  یه دونه محکم از سرم زد گفت ببر بده بیا خونه تانکشتمت من بردم اما دخترعمم گفت من اونو نمیخام مال خودت وقتی برگشتم خونه چون باز تو دستم بود کتک خوردم😂😂

تیکر بارداری نیست .
گوگولین⁉️😫 ای خدا من فوبیا حشرات دارم  چرا اینجوری میکنید 😭😭

وا خب گوگولی نیستن 😶

در حال حاضر چیکار می تونیم بکنیم؟🥴

به نظر من با ترست کنار بیا

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .