2777
2789
عنوان

😎بیاین بازی 😎

| مشاهده متن کامل بحث + 10423 بازدید | 1769 پست
نگفتم دعواست عزیزم هرجور راحتین گفتم دشمن شاد نشیم همین

باشه من پاک میکنم تایمش بیاد،

@نیکی0   ببخشین قرار بود دعوا نباشه،تاپبکت رو گند زدم

آرامش الانمو مدیون همسرم هستم😐که وجود نداره 😁مرسی که نیستی😂فدااات بشم😁ستاره بچینی،خونه ننت بمونی😁بوس بوس😁😁😁😁😁😁😁😁
هیچی میشه دوباره تاپیکای منو لایک نکین،اینجا هر آقایی منو لایک کنه،ده تا تهمت و فحش بهم میبندن

غلط کردن

اینجا چنتا شل مغز نفهمن ک این حرفا رو میزنن

حتی یکی گفته بود بمن فلانی لایکت کردع عاشقتع

محل سگ نباید داد ب اینا

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه سوال  نگین اگه بالای 3 دقیقه پست پاک نکنی دیگه نمی شه؟

چرا میشه

تو بازه های یک ساعته

مثلا سه و پنج دیقه گذاشتی

چهار و پنج

پنج و پنج 

و....

میتونی

تا پنج مین تایم داری

چرا میشه تو بازه های یک ساعته مثلا سه و پنج دیقه گذاشتی چهار و پنج پنج و پنج  و.... میتون ...

چه جالب نمی دونستم

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
باشه من پاک میکنم تایمش بیاد، @نیکی0     ببخشین قرار بود دعوا نباشه،تاپبکت رو گند زدم

گند چیع😑

دیوونه

من فقط گفتم بقیه هی نپرسن چیشده و اینا

وگرنه من قصد دخالت نداشتم واقعا

ببخشید

غلط کردن اینجا چنتا شل مغز نفهمن ک این حرفا رو میزنن حتی یکی گفته بود بمن فلانی لایکت کردع عاشقتع ...

اون تاپیکم که تو پربازدید بود کاربری علی بارون لایک کرده بود با همه لطیفه هام بعد تو چالش گفتن اون علیرضاست چقدر ضایع بازی درمیاره،چقدر فحش که لایق خودشون بود بهم دادن،کلی از درسام عقب افتادم بخاطر چرند گویی اونا.اصلن که علیرضا باشه به کسی ربطی نداره،ولی به کی بگم نگین؟تاپیک زدم گفتم علیرضا رو دوست دارم،بقرآن اسم بابام علیرضا ست،مگه قراره همه علیرضا ها یکی باشن،من تاپیکمو پاک کردم،نی نی یار بهم گفت تو برای کاربر علیرضا تاپیک زدی😐گفت گزارش زدن،درصورتی که من اصلن اسم کاربر نیاوردم فقط گفتم علیرضا

آرامش الانمو مدیون همسرم هستم😐که وجود نداره 😁مرسی که نیستی😂فدااات بشم😁ستاره بچینی،خونه ننت بمونی😁بوس بوس😁😁😁😁😁😁😁😁
گند چیع😑 دیوونه من فقط گفتم بقیه هی نپرسن چیشده و اینا وگرنه من قصد دخالت نداشتم واقعا ببخشید

می‌دونم نگین،عزیزم منظورم تو نیستی

اون تاپیکم که تو پربازدید بود کاربری علی بارون لایک کرده بود با همه لطیفه هام بعد تو چالش گفتن اون ع ...

اخه دخترررر مگه نمی دونی فضای اینجا چطوریههه؟ 🤦🏻‍♀️

مردم دنبال سوژه ان🤦🏻‍♀️

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
اون تاپیکم که تو پربازدید بود کاربری علی بارون لایک کرده بود با همه لطیفه هام بعد تو چالش گفتن اون ع ...

برای منم همین پیش امد

تاپیک زدم

اسمم نیوردم

اما نینی یار گف گزارش خوردی و دوماه منو تعلیق کرد

گاهی دربرابر قضاوتا نمیشه کاری کرد

ادم دلسرد میشه محیا

اون کاربریتو برااین ترکوندن؟

هیچی میشه دوباره تاپیکای منو لایک نکین،اینجا هر آقایی منو لایک کنه،ده تا تهمت و فحش بهم میبندن

بسم الله،چی شد!نمی‌دونستم لایک نکنم،میخونم خوشم میاد لایک میکنم.

بااحترام،کاربری آقا. آمدی با دل من بازیِ شطرنج کنی!شاه مغرورم و با دیدن تو مات شدم!
اخه دخترررر مگه نمی دونی فضای اینجا چطوریههه؟ 🤦🏻‍♀️ مردم دنبال سوژه ان🤦🏻‍♀️

سوژه زیاده،ولی گیر دادن به من،میبینن من هیچی نمیگم،گیر دادن به شادی گیردادن به بهار گیر دادن به نگین،چرا به بقیه چیزی نمیگن؟؟

سوژه زیاده،ولی گیر دادن به من،میبینن من هیچی نمیگم،گیر دادن به شادی گیردادن به بهار گیر دادن به نگین ...

شما حساسین

یه بار کلا چالش گذاشتم کلی چرت و پرت بهم گفتن 

مگه یادت نیست چقد اذیت کردن؟ 🤦🏻‍♀️

من که کلا مثل بقیه ی کاربر های عادی اروم می رم اروم میام 

حتی از جمع دوستام هم فراری شدم 🤦🏻‍♀️