2777
2789
عنوان

😎بیاین بازی 😎

| مشاهده متن کامل بحث + 10474 بازدید | 1769 پست
چشدع است😐

یه عده ملعون میخاستن بین ما رو بهم بزنن خودم منهدمشون کردم 

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

انقد عجله دارى برا رفتنم؟؟؟؟ خو صدام نميزدى كه نيام مزاحم باشم😕😒

برا چی بمونی 

من صدات نکردم خودت اومدی 

مزاحممممممممممم

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عخش منی ک حسودامون زیادن دلبرکم😍🤐😐😂😂😂

هوم میدونم 

تو هم حواستو جمع کن نرسن به هدفشون نامردا  

برا چی بمونی  من صدات نکردم خودت اومدی  مزاحممممممممممم

چس مغز😒

https://uupload.ir/files/jn0t_a2115b6f-c5b6-4435-bf3c-09a8626691f2.png

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/

فتوشاپ ولا غیر

F**k u ولاغير    

نی نی یار ولا غیر

@نی_نی_یار_41‍ 

نی نی یار ولا غیر @نی_نی_یار_41 ‍ 

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/

سوال ۵ 

آره بچه بودم عاشق دکتر بازی بودم ، از یخچال خونه عمو بابام یه سرنگ بزرگ دزدیدم 🤣🤣🤣

💜 گروه بنفش 💜 کیم کارداشیان 🍑 قد ۱۶۶ 😎 وزن اولیه ۱۱۳ 😱 وزن فعلی ۹۶ 😢 وزن هدف 7۵ 😍 مانع همان چیز ترسناکیست که وقتی از هدف خود چشم برمی‌دارید می‌بینید ! 💪🏼 هنری فورد .
@______negar______     ا‍ز نگار بدم میاد😁چون بهش حسودیم میشه. خیلی خوبه😍😂

عاه راجا/

قلبم ضعیف شد/

چطوری تو/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
@______negar______     ا‍ز نگار بدم میاد😁چون بهش حسودیم میشه. خیلی خوبه😍😂

حملهههههههههههههههههههههههههههه  😂😂