2777
2789
عنوان

😎بیاین بازی 😎

| مشاهده متن کامل بحث + 10442 بازدید | 1769 پست
@nazaniiiin     @پری_کوچولو۲۴     @sarire     @fatishko80   ...

دیر اومدم😐💔

درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است....                                مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!!                                                      https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین                                                  
دیر اومدم😐💔

عب ندارع جواب بده 

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۷.....ریاضی ۱۲😬😆😂

خجالت بکش اینجا یه زنه میگف از 20 نمره 19.75 گرفتم گریع کردم😑😑😑

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

خجالت بکش اینجا یه زنه میگف از 20 نمره 19.75 گرفتم گریع کردم😑😑😑

واااااای😐😐😐😐😐🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂😂😂من ۱۲ گرفتم ولی ممیدونم چرا دبیر تو کارنامه ۱۳ و نیم گذاشت😐۱ و نیم نمد از کجد اومد

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4
۸🤭😂

جواب بده😑😑😑

واااااای😐😐😐😐😐🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂😂😂من ۱۲ گرفتم ولی ممیدونم چرا دبیر تو کارنامه ۱۳ و نیم گذاشت ...

بات حال کردخ بیشتر دادع بت😑😑😑

جواب بده😑😑😑

سخته خوب من خیلیارو دوست دارم 😐

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               
سخته خوب من خیلیارو دوست دارم 😐

اگه قرار بود اسون باشع ک لوس میشد😑😑😑

اگه قرار بود اسون باشع ک لوس میشد😑😑😑

مرد یازن منظورته 😐

خوب حالا من کیو انتخاب کنم 🤔🤔🤔

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               
مرد یازن منظورته 😐 خوب حالا من کیو انتخاب کنم 🤔🤔🤔

فرقی نمیکنه

منو😑😑😑

فرقی نمیکنه منو😑😑😑

@flfli    

خیلیا رو دوست دارم اما گفتی یه نفر 

این یه نفر کسی که هر روز یادم میکنه 

نباشم اولین نفر فهمیده 

انرژی میده صبح ها با پیاماش😍😍😘😘😘😘