2821
2789
عنوان

😎بیاین بازی 😎

| مشاهده متن کامل بحث + 10468 بازدید | 1769 پست
متن غمگین واسه امضام

سوال دوم گفتم

حَواسِتو بِدِع ب ماهِت،چراغ هایه شَهر اَرزِش نَدارَن  سکانس تلخ یه دختر اونجاست که نه با  گریه آروم میشه  نه با سیگار              (دنیا از اولشم میزون نبود شیطان عاشق خدا بود و خدا عاشق انسان) هَمه چیز سیُ و دوم یک ماهی ساعَت ۲۵ و شَصت و یک دَقیقه حَل میشه...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

@مینا8282 @ماه_تنها  

@eshqbpayanm  

@twinkelgirl  

@nafasبلای۲  

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

۸

یه سریا خوبن به طور کلی نمیتونم چند نفرو بگم

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم      محتاج برادران و خویشان نشوم     بی منت خلق خود مرا روزی ده     تا از در تو بر در ایشان نشوم

@ایسان234  @کاپ_کیک_عصبانی  @zemestoon96  @دنیا____همسرم    @دلوینت  

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

😑😑😑😑 خاعکککککک

😇

اره واقعا ،،، جوری خر کیف میشدم انگار بانک زدم 

@eshqbpayanm  کجایی بیا خیلی تنهام 

کجایی ک تاریکه دنیام 

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲
نهههههه ته نابودیه لعنتی😂

فک کن تو یه مهمونی شلوغ خانوادگی که همه چقدر روت حساب باز میکنن اش نخورده و دهن سوخته شدیم😂😂😂😂

لیسانس حقوق ⚖️🎓 عهد کردم که دگر می نخورم در همه عمر به جز از امشب و فرداشب و شب های دگر...🍻💙  ملکه واقعی اون دختریع که خودش تلاش میکنه به ثروت و آرزوهاش برسه، نه اون دختری که انقدر صبر میکنه تا یه پسر پولدار اونو به آرزوهاش برسونه😇 من قهرمان زندگیم رو توی آینه میبینم😎

5  نه اصلا

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺

یا ابالفضلللللل سوال ۶🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😱😱😱😱😱😱

ینی شانس ندارم حتی تو انتخاب سوال

قطعا این سوالو جواب نمیدم😐😂

از sogoliiiish2000 بدم میاد😐😒😏😑

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
فک کن تو یه مهمونی شلوغ خانوادگی که همه چقدر روت حساب باز میکنن اش نخورده و دهن سوخته شدیم😂😂😂😂

وای میدونم چی میگی یعنی کل اعضای بدنت و تک تک سلول های بدنت میخوان فریاد بزنن ثابت کنن اشتباه شده ولی نمیتونی😂

حَواسِتو بِدِع ب ماهِت،چراغ هایه شَهر اَرزِش نَدارَن  سکانس تلخ یه دختر اونجاست که نه با  گریه آروم میشه  نه با سیگار              (دنیا از اولشم میزون نبود شیطان عاشق خدا بود و خدا عاشق انسان) هَمه چیز سیُ و دوم یک ماهی ساعَت ۲۵ و شَصت و یک دَقیقه حَل میشه...
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز