2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبل از ین ک پشیمون شی و نگران بخشیده شدن باشی معده و روده ات نابود میشه و تا اخر عمر باید با سوزش معده بسازی

خدا این بدن سالمو داده دست تو میخوای خرابش کنی؟ اگه میخای خودتو بکشی یجوری بکش ک راهه برگشتی نباشه 

ولی اگه میخای با مسخره بازی و جلب توجه بدن خودتو خراب کنی و هر روزای بعدش  درد بکشی بعید میدونم خدا ببخشتت و تو زندگی بعدی هم ک ب دنیا اومدی تبدیل ب ی آدم مریض میشی ک خدا بهش بدن سالم نداده

نه باوا فردا دور از جون میگن خراب بود خودش کشت مامانت و بابات دیگه سر نمیتونن بالا بگیرن اون دنیا خبری نیست اینجا کاری از دستت برنمیاد اونجا که هیچیییی

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 
اره بابا این همه ادم گناه میکنه مگه خودکشی چیه  کسی که به مرحله خودکشی میرسه روحش بیماره دست خ ...

لطفا گناه رو سبک نشمارید خدا خودکشی رو نمیبخشه خدا خیلی از گناهان رو نمیبخشه 

اگه مثل منی حالت خراوه 
لطفا گناه رو سبک نشمارید خدا خودکشی رو نمیبخشه خدا خیلی از گناهان رو نمیبخشه 

صد درصد گناهش از اختلاس و مال مردم خوری و زنا کمتره 

عقاید خودمم نگم اینجا بهتره 

بعدم همونطور که کسی که مشکل قلب و میگرن داره مشکل داره و باید بره دکتر کسی که خودکشی میکنه هم بیمار باید بره دکتر حالا یا قبلش یا بعد اینکه خودکشی کرد و زنده موند

اگه مردم متوجه بشن بیماری هست فرق میکنه ماجرا 

این حرفا هم برای شونصد سال پیش بوده که گناه چون نمیتونستن علمی ثابت کنن که چه اتفاقایی می افته طرف خودکشی میکنه امکانات نبوده علم نبوده اینطوری میگفتن که بده اینکارو نکن که طرف بترسه