2777
2789
عنوان

بیاید از خاطراتتون از بخت گشایی یا هر کار خرافی دیگه بگید😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 14577 بازدید | 188 پست
اولین کسی که حلقه ی یه دخترو بعد عقد بنداره میره شوهر یا اینکه کفش عروسو اولین نفر بپوشه😂😂

من شنیدم حلقه کسیو دستت کنی اون طرف طلاق میگیره😑😅

البته به فامیلامون اصرار داشت که انگشترشو نمیده به کسی دستش کنه و...  بعد از یکسال طلاق گرفت😬

خرافات#  

بخور عن سگ🤢

ریختن جیش نوزاد روی سر و بدن🤢 یعنی باهاش غسل کنی

اینارو تا حالا از چندنفر شنیدم کلی هم اصرار داشتن که بختها باز میشه با این عن و شاش😁 

❤پسرم تو آرزوی برآورده شده منی❤   ⚘خدایا شکرت⚘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخور عن سگ🤢 ریختن جیش نوزاد روی سر و بدن🤢 یعنی باهاش غسل کنی اینارو تا حالا از چندنفر شنیدم کلی ...

ناموس کفتارم گفتم خوبه

جان را چه خوشی باشد بی صحبت جانانه.....

به خود خدا گفتم،فلانی رو میخوام،در کمال ناباوری اومد خواستگاریم.

درحالیکه نه دیده بودمش،نه چیزی،فقط تعریف زیادشو شنیده بودم،اونم منو ندیده بود!

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!

من یکی از دوستام جادوگر‌ بود مدام دعا میگرفت برای این و‌ اون ذاتش هم خیلی خراب بود یکبار خونش بودم یک نفر رو اورده بود میگفت این دعانویس صبی هست میخواستن باهم برن قبرستون یک قسمت از مرده بدزدن یک نفر رو‌ جادو کنن بگیره دوستمو 

کار خرافی یا بخت گشایی نکردم  ولی طبق گفته دکتر فرهنگ 😒 یه نامه نوشتم به خدا خصوصیات دقیق شوه ...

تو نامت از جملات منفی استفاده کردی؟؟؟

کار ما نیست شناسایی راز گل سرخ...
چندتاازدوستام که سنش نزدیک سی وخورده ای بودن وهرچی خواستگارداشتن ازدواجشون جورنمیشدبعدهاشنیدم ادرارش ...

واقعا؟😩ادرار خودشونو؟

میشه واسه حل شدن مشکلاتم صلوات بفرستین مرسی ازتون