2777
2789
عنوان

بچها بیاین قلب نی نی ام تشکیل نشده

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 25 پست
عزمزمه خیلی ناراحت شدم ان شاا... به همین زودی ها نی نی جدید بیاد بغلت

فدات گلم.توکل بر خدا

من دلم میخواهد خانه ای داشته باشم پر دوست  ،کنج هر دیوارش دوستانم بنشینند ارام،گل بگو گل بشنو،هر کسی میخواهد وارد خانه پر مهر و صفایم گردد یک سبد بوی گل سرخ به من هدیه دهد  ،شرط وارد گشتن شست و شوی دلهاست.شرط آن داشتن یک دل بی رنگ و ریاست.بر درش برگ گلی میکوبم..روی ان با قلم سبز بهار مینویسم ای یااار؛خانه ما اینجاست،تا که سهراب نپرسد دیگر خانه دوست کجاست؟؟؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم سوره ی یس و حجرات بخون هر روز. ان شالله به زودی میری و صدای قلبشو میشنوی

فدات شم عزیزم.باشه حتما.الان چون واکسن کرونا زدم تا چن ماه نباید اقدام کنم .دعا کن بعدش مشکلی پیش نیاد. و باردار شم

من دلم میخواهد خانه ای داشته باشم پر دوست  ،کنج هر دیوارش دوستانم بنشینند ارام،گل بگو گل بشنو،هر کسی میخواهد وارد خانه پر مهر و صفایم گردد یک سبد بوی گل سرخ به من هدیه دهد  ،شرط وارد گشتن شست و شوی دلهاست.شرط آن داشتن یک دل بی رنگ و ریاست.بر درش برگ گلی میکوبم..روی ان با قلم سبز بهار مینویسم ای یااار؛خانه ما اینجاست،تا که سهراب نپرسد دیگر خانه دوست کجاست؟؟؟

سلام خوبی عزیزم من همونم که تو تاپیک اقدامی های تیر با هم صحبت کردیم روز اقداممون یکی بود..من علائم پریودی اومده سراغم همیشه یه هفته مونده به پری دردام شروع میشه این ماهم شروع شده  البته هر چی خدا بخاد

سلام خوبی عزیزم من همونم که تو تاپیک اقدامی های تیر با هم صحبت کردیم روز اقداممون یکی بود..من علائم ...

سلام عزیزم.بابا اصلا نمیشه گفت.اخه علایم لانه گزینی و پریودی میگن عین همه.نگران نباش عزیزم توکلت ب خدا.ایشالا ک خبری از پری نمیشه و بارداری گلم.

سویق گندم و جو بخر هر روز صبح یک قاشق ناشنا بخور

این برا باردار شدن خوبه یا برا تشکیل قلب عزیزم؟