shimajoonam مدیر عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 2387 عنوان اسم زاهده!!؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 20 پست ب نظرتون اسم زاهده قشنگه؟؟؟ ی اسمی ک تازه شنیدم! عربی هم هسمعنیشم با تقوا پرهیزگار و پارسا هستشی همچین چیزی هم تو نت میاد👇🏻(زاهده خاتون بانویی عارف، که در زمان خود به عقل و تدبیر و سیاست پردازی آوازه داش) درونـ منــ دختریــ استـ غمگینــ و بریدحــ از زندانیـ که نامشـ زندگیستــ مردهــ سینگلــ در راهــ خدا 1399/12/10 | 22:26 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نازشصتم عضویت: 1398/07/04 تعداد پست: 15230 اسم دوستم زاهده هست. فارس هستن به نظرم قشنگ و خاصه. البته ۳۰سالشه
shimajoonam مدیر استارتر عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 2387 عزیزم یکم فک کن بین این همه نازیلا و ازیتا و الینا و سفویا و...زاهده چی میگه...فردا بره مدرسه خجالت ... ن اصن برا بچه نمیخوام اصن ازدواج نکردم! همینجوری این اسمو شنیدم گفتم نظر بقیه رو هم بپرسم درونـ منــ دختریــ استـ غمگینــ و بریدحــ از زندانیـ که نامشـ زندگیستــ مردهــ سینگلــ در راهــ خدا
shimajoonam مدیر استارتر عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 2387 شوخی میکنی دیگه؟ ی اسمه چیکار کنم من 😐💔 درونـ منــ دختریــ استـ غمگینــ و بریدحــ از زندانیـ که نامشـ زندگیستــ مردهــ سینگلــ در راهــ خدا
shimajoonam مدیر استارتر عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 2387 اگه اسم عربی و قرآنی دوست داری...مشکات....حسنا..... ن همینجوری تو خیابون شنیده بودم یکی داشت این اسمو صدا میزد برام سوال شد درونـ منــ دختریــ استـ غمگینــ و بریدحــ از زندانیـ که نامشـ زندگیستــ مردهــ سینگلــ در راهــ خدا