2777
2789
عنوان

حیوووووون

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 56 پست
باردارم نفسم میگیره بعضی وقتا پسر خواهر شوهرم برگشته میگه ایشالا نفسای آخرته عوضی

چ پروعه چندسالش

- عَز خودِتون‌ اِنسآنیَت بہ جآ بِذآرید تولیدِ مِثل رو هَمِہ حِيوونآ هَم بَلَدَن😹🖕🏿
ایشالله هم گفت؟یه دونه میزدی دهنش، تا خودشونو جمع کنن

حیف دست من بخوره تو دهن همچین حیوووونی

خدایا مرسی بابت زندگی آرومم  نشستم و فقط نظاره گر هستم که خدا داره تک تک خواسته هام رو برآورده میکنه  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چ پروعه چندسالش

10 سالشه ولی خاله زنکیش انگاری مامانش

خدایا مرسی بابت زندگی آرومم  نشستم و فقط نظاره گر هستم که خدا داره تک تک خواسته هام رو برآورده میکنه  
گفتم تقصیری نداری بزرگتر دهنت حرف میزنی بهت یاد ندادن از حالا انگاری مامانش فقط زبونش زهر داره

رسمی باش خانمی اصلا نذار اینقدر قاطی شن که نفس تنگی ات رو ببینن

اون بچه هم چون پسره واقعا نادونه اما بی ادبه 

احتمالا حرف بزرگترا رو تکرار کرده البته نمیخوام دو به هم زنی کنما

آدم بیشتر از این میسوزه که بزرگترش چیزی بهش نمیگه

دقیقا مامانش خندید دوست داشتم همشون جر بدم

10 سالشه ولی خاله زنکیش انگاری مامانش

بزن تو دهنش دهنش پر خون کن خب چرا حرص بخوری عزیزم 

- عَز خودِتون‌ اِنسآنیَت بہ جآ بِذآرید تولیدِ مِثل رو هَمِہ حِيوونآ هَم بَلَدَن😹🖕🏿
گفتم تقصیری نداری بزرگتر دهنت حرف میزنی بهت یاد ندادن از حالا انگاری مامانش فقط زبونش زهر داره

خوب بچه هم ازبزرگترش با میگیره واقعا شاه الان تواین زمونه اینقدر آدم بی ادب باشه شمالی خیال عزیزم

رسمی باش خانمی اصلا نذار اینقدر قاطی شن که نفس تنگی ات رو ببینن اون بچه هم چون پسره واقعا نادونه ام ...

من رسمی هستم بخدا جوری رفتار نمیکنم که کسی بخواد چیزی بگه از پله رفتم بالا داشتم سلام میکردم گفتم نفسم در نمیاد گفت ایشالا نفسای آخرته

بچست دیگه. چندسال دیگه یادش میفته خجالت میکشهه. بیخیال بابا

همینجور که مامانش خجالت میکشه اینم میکشه