2777
2789
عنوان

این گروه جدید کره ای داره حال منو به هم میزنه😤

| مشاهده متن کامل بحث + 3280 بازدید | 301 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به شما چه ربطی داره که سلیقمون چطوره و به شما چه که رویا پردازیم به شما چه که کارامون مسخرست ؟؟ چه ضرری داره برای شما دقیقا؟اگه ناراحتی و حرص میخوری خب مشکل خودته دیگه 

اره بابا😂😂 @fwtx    ایسگا شدی ایسگا شدنت مبارکککککک گفتم امشب کرم دارم برات😂 ...

چییییییییی 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

من اگ دستمممممم بهتون میرسیییییدااااااااا😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜
بچه ها این عکس نشون میده که اسی همونfwtx نیست چون هردو انلاینن همزمان

چی شده پریسا؟؟ 

گفتین یکین؟ 

نه ببین اگه تازه از اکانتش خارج بشه هم آنلاین میزنش واسه چند دقیقه 

به شما چه ربطی داره که سلیقمون چطوره و به شما چه که رویا پردازیم به شما چه که کارامون مسخرست ؟؟ چه ض ...

فقط یکم دیر اومدی😂

اسی خودش اعتراف کرد که عقده ایه و سرکارمون گذاشته😂

ببخشید که فکر کردم رفیقی..دیگه تکرار نمیشه:)  ..
به شما چه ربطی داره که سلیقمون چطوره و به شما چه که رویا پردازیم به شما چه که کارامون مسخرست ؟؟ چه ض ...

ولش کن پریا 

خودش انقدر مشکل داره نشسته داره حرص علایق بقیه رو میخوره 

بعد ادعای تشخیص مصلحت هم میکنه 

آخه شما کی باشی 

ننه بابامون مشکل ندارن 

تو شدی دایه مهربان تر از مادر 😑😐😐😐

ایسگام چطور بود😌😌😌😌 @fwtx    ناراحت نشو از ایسگامون کرمام تخلیع شد😜😌

الان ایسگاس یا چی😐😕

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜
ببخشید ببخشید😂😂😂😂😂

خغسمعیمعیعیکهبمعسعمیکهبگهیکه😡😡😡😡

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز