2777
2789
عنوان

روز دوم رژیمم

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 28 پست
زیاد خوشحالی نکن.شیطون وسوسه میشه میاد گولت میزنه

من یه ادم به شدت شکموام

ولی دیشب جلو چشم داشتن سیب زمینی سرخ کرده میخوردن واسم اصلا مهم نبود خودم کلی تعجب کردم😂

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من یه ادم به شدت شکموام ولی دیشب جلو چشم داشتن سیب زمینی سرخ کرده میخوردن واسم اصلا مهم نبود خودم ک ...

من همه چی میخورم امروز دکترم گفت 2 تا بستنی مجازی یک دانه سهمیه بجای شیر یکدانه هم واس میانوعده بجای میوه یک واحده 

من همه چی میخورم امروز دکترم گفت 2 تا بستنی مجازی یک دانه سهمیه بجای شیر یکدانه هم واس میانوعده بجای ...

من پنجشنبه شام وعده آزاد دارم هر چییییی بخوام به هر اندازه که بخوام مجازم بخورمممم😍😍😍😍😍

من پنجشنبه شام وعده آزاد دارم هر چییییی بخوام به هر اندازه که بخوام مجازم بخورمممم😍😍😍😍😍

من قدم 159 160 وزنم 69 چجوری رژیمت ؟؟منم ازفردا شروع کنم چیکارکنم صورتم خراب نشه شل وچروک نشه 

منم دوست دارم رژیم بگیرم ولی اراده ندارم

ببین من اصلا با اندامم هیچ مشکلی ندارم

حتی اصلا معلومم نیست که اضافه وزن دارم😂

مامانم میگه تو کم کنی چی ازت میمونههههه اصلا

ولی بخاطر سلامتیم اینکارو میکنم

تو هم وقتی یه هدف داشته باشی مطمئن باش ارادت قوی میشه

من قدم 159 160 وزنم 69 چجوری رژیمت ؟؟منم ازفردا شروع کنم چیکارکنم صورتم خراب نشه شل وچروک نشه 

خوبیه این رژیم اینه

دکتر طبق مزاجت و شرایط بدنی هر فردی بهش رژیم میده

و این باعث میشه پوستت چروک نشه تازه موهاتو ناخنتو پوستت و خوشگل میکنه

کم خونی دیابت از هر نوع بیماری هم خدایی نکرده داشته باشی درست میشی

وااای منم شیکمووام بدجور واس همین اراده ندارم

واسه اولین بار تک عمرم داداشم پیشم چیپس خورد و اصلا حسی بهش نداشتم😐باور نکردنی ترین موضوع تو زندگیه من بود

من 3 ماه 12 کیلو کم میکنم     سختم نیست فقط 1 ساعت پیاده روی میکنم

چه خوب .من دیسک کمرن دارم .چی بخورم پوستم صورتم چروک نشه بدریخت میشم 😞اتفاقا منم پیاده روی اروم میرم درحدی که کمردرد نشم .من 69 کیلو شدم میخوام 60 بشم ای خدا ازاده ندارم 9کیلو رو کم کنم .