2821
2789
عنوان

غلط املایی

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 31 پست
من از اینکه کل کلمه رو نابود میکنن کهیر میزنم مثلا مینویسن  بذ سز آز و..... از این کلمات ...

یکی کیوت یکی یه اتفاقی میوفته مینویسه جیغغغغ😒

تو واقعیتم میگن فک میکنن خیلی جذابن

اه اه اره😒 Slm chtri khbi re mnm khbm 😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒 بگم چی تو دهنت بااین حرف زدن و تایپ کر ...

🤣🤣🤣

بعضیها هم بجای خ یعنیkh مینویسن x🤐🤐🤐

بجای ق یعنی gh مینویسن q🤐🤐🤐

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی کیوت یکی یه اتفاقی میوفته مینویسه جیغغغغ😒 تو واقعیتم میگن فک میکنن خیلی جذابن

آفرین این یادم رفت بگم

جرررررررررر

جییییییعععععع

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

وقتی بجای اینکه بنویسن باشه مینویسن باشع 😤🤯 رو مخمه

آی گفتی این ع چیه آخه 🤧

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

یااینایی ک فینگیلیش تایپ میکنن بجای Are مینوسنRe مثلا تو اون صدم ثانیهaنمیتونی بذاری نکبت😒

👍😆

من از اینکه کل کلمه رو نابود میکنن کهیر میزنم مثلا مینویسن  بذ سز آز و..... از این کلمات ...

کلا زبان خودشونو اختراع کردن😐

ولی آز رشته های پیراپزشکی برای خلاصه آزمایشگاه میگن مثلا شیمی آز  

کلا زبان خودشونو اختراع کردن😐 ولی آز رشته های پیراپزشکی برای خلاصه آزمایشگاه میگن مثلا شیمی ...

آره ولی من همونم خوشم نمیاد مگه چقدر وقت میبره گفتن یا تایپ کردن، مرزهای تنبلی رو جابه جا کردن

وقتی خلاصه میکنن😐 نمی‌دونم رو مینویسن نمد نمیتونم رو نمت😐😐😐😤😤😤😤

👍👍👍👍🤕

آره ولی من همونم خوشم نمیاد مگه چقدر وقت میبره گفتن یا تایپ کردن، مرزهای تنبلی رو جابه جا کردن

دیگه اون جا افتاده توی چارت هم همینجوری نوشتن

ولی تو حالت عادی اره یه ازمایشگاه گفتن چیه

اس ام اس نیست که پولش زیاد شه😂

کلا زبان خودشونو اختراع کردن😐 ولی آز رشته های پیراپزشکی برای خلاصه آزمایشگاه میگن مثلا شیمی ...

رشته های مهندسی هم میگن 

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

مرسی از تاپیکت باز یه چیز مفید یاد دادی اینجا کلا مختص حل اختلافات خانوادگی شده