الی_۲۲۲۲ مدیر عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 2493 عنوان فلوکستین 10 | مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 24 پست دوستان اینجا کسی فلوکستین استفاده کرده چطور بوده برای افسردگیشبا دستور پزشک دوکسپین 10 وپوکساکیم 10هم استفاده میکنم ولی انگاری تاثیری ندارنخواهشن اگه تجربه ای دارین بگینبریدم از این افسردگی 1399/12/10 | 17:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هیلام عضویت: 1397/02/29 تعداد پست: 4320 بدترشدم🤦 با دکتر مشورت کنید این دارو بهتون نساخته جایگزین میکنن 🍃اینکه زندگی سخته، غیرقابل انکاره اما من همواره جنگیدم و خواهم جنگید 💜💗💜💗💜
هیلام عضویت: 1397/02/29 تعداد پست: 4320 همچنین سعی کنید برای خودتون برنامه داشته باشید بصورت مکتوب خودتونو مجبور کنید واس انجام دادنش باشگاه برید ،کتاب های انگیزشی بخونید کلاس اموزشی ثبت نام کنید یکی از عوامل مهم افسردگی بیکار موندن و نداشتن انگیزس 🍃اینکه زندگی سخته، غیرقابل انکاره اما من همواره جنگیدم و خواهم جنگید 💜💗💜💗💜
الی_۲۲۲۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 2493 همچنین سعی کنید برای خودتون برنامه داشته باشید بصورت مکتوب خودتونو مجبور کنید واس انجام دادنش ... دقیقا عزیزم بیکارم واین وضعیت مو حاد کرده بدیخیتم اینجاست که افت فشار هم دارم
هیلام عضویت: 1397/02/29 تعداد پست: 4320 دقیقا عزیزم بیکارم واین وضعیت مو حاد کرده بدیخیتم اینجاست که افت فشار هم دارم خب چرا خودتونو از این وضع خلاص نمیکنید 🍃اینکه زندگی سخته، غیرقابل انکاره اما من همواره جنگیدم و خواهم جنگید 💜💗💜💗💜
الی_۲۲۲۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 2493 خب چرا خودتونو از این وضع خلاص نمیکنید چیکار کنم عزیزم افسردگی شدیده دست ودلم به هیچ کاری نمیره
الی_۲۲۲۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 2493 چیکار کنم عزیزم افسردگی شدیده دست ودلم به هیچ کاری نمیره افت فشارم دارمنمی دونم خدا چرا یه دفعه منو به همچین روزی انداختهمنی که هیچ مشکلی نداشتم
هیلام عضویت: 1397/02/29 تعداد پست: 4320 چیکار کنم عزیزم افسردگی شدیده دست ودلم به هیچ کاری نمیره سختیش به دو سه بار اوله بعدش واست عادی میشه فقط کافیه که بخوای متاهل هستید ؟ 🍃اینکه زندگی سخته، غیرقابل انکاره اما من همواره جنگیدم و خواهم جنگید 💜💗💜💗💜
الی_۲۲۲۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 2493 سختیش به دو سه بار اوله بعدش واست عادی میشه فقط کافیه که بخوای متاهل هستید ؟ بله عزیزم خدا نجاتم بده وادمایی مثل شما وگرنه...
هیلام عضویت: 1397/02/29 تعداد پست: 4320 بله عزیزم خدا نجاتم بده وادمایی مثل شما وگرنه... خواهش میکنم من که کاری نکردم فقط در حد راهنمایی بود سعی کن خودتو به اجبار بکشی بیرون اینو بدون فقط خودت میتونی به خودت کمک کنی منتظر نباش کسی بیاد نجاتت بده از همین فردا برو بیرون به خودت برس میتونم بپرسم چند سالتونه حرفه ای بلدید یا نه ؟ 🍃اینکه زندگی سخته، غیرقابل انکاره اما من همواره جنگیدم و خواهم جنگید 💜💗💜💗💜
الی_۲۲۲۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 2493 خواهش میکنم من که کاری نکردم فقط در حد راهنمایی بود سعی کن خودتو به اجبار بکشی بیرون ا ... بریم خصوصی بهتره ممنون میشم دوستی مو قبول کنید