2777
2789
واقعا همینطوره...دیدی بعضیا به یک شی ایمان دارن و مطمئنن براشون معجزه میکنه همین اتفاق میافته براشون ...

خب این انحرافِ دیگه 🙄

اینکه کسی  نگاهش انقدر محدود باشه که  صاحب و خالق اشیاء  و کلا مخلوقات  رو رها کنه  و  بچسبه به  چیزی که هیچ قدرت و اراده ای نداره 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
امام زاده ها تو‌حاجت دادن موندن حالا حسینیه...تو رو‌خدا اینقدر خرافاتی نباشید...خود خدا هست چه نیازی ...

عزیزم ما ائمه و امام زاده هارو واسطه قرار میدیم که خدا برا خاطر اوناهم که شده باشه حاجتمونو میده

السلام علیک یا بقیه الله فی ارضه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ابدا اینطور نیست مگه اینکه جامعه آماری مطمئن بده آدم

چرا دقیقا همینطوره...این قدرت ذهن وباور افراده ک اونارو ب حاجتشون میرسونه نه سنگ وچوب و در تخته...چون فرد باتمام وجودش به اون چیز ایمان داره ک حاجت میده یا براش معجزه میکنه همین اتفاق هم براش میوفته...مثلا نمونش سنگ شانس ک واسه بعضیا ک بهش اعتقاددارن خوش شانسی میاره درپاقع اون سنگ قدرتی نداره...باور فرد هست ک قدرتمنده

منکه همه چیز از خدا میخام فقط  انقد بت پرست نباشید

کلا تو خیالاتمون زندگی می کنیم و عین واقعیت

می بینیمشون.

یکی تو گلوش غده دراومده بود نشانه ها رو گفت من گفتم چیزی نیست فلانی هم داشته و یا با دارو خوب میشه یا با جراحی

لاز هی گفت نه و نگران رفت دکتر دکتر آزمایش و بیوپسی و...من باز گفتم چیزی نیست ولی خب باید بری آزمایش بدی دکترم یه ماه وقت گذاشت آخرس معلوم شد با دارو خوب میشه

فکر می کنید جواب خانم چی بود؟ فلان جا نذر کردم برای همین شفا گرفتم

همینقدر بی ربط

چرا دقیقا همینطوره...این قدرت ذهن وباور افراده ک اونارو ب حاجتشون میرسونه نه سنگ وچوب و در تخته...چو ...

خب منم باهات موافقم دیگه

دارم می گم قدرت ذهن ما و اوهام ماست نه اینکه واقعا اون بیرون خبری باشه

بهتره به کله هامون پارچه سبز  دخیل ببندیم😁

خب این انحرافِ دیگه 🙄 اینکه کسی  نگاهش انقدر محدود باشه که  صاحب و خالق اشیاء  و کل ...

بله منم نمیگم سنگ بپرستیم...حرفم اینه ک اگ لااطمینان از خود خدا بخوای دیگ نیازبه چیز دیگه ای نیست وقطعا جواب میگیریم

خب منم باهات موافقم دیگه  دارم می گم قدرت ذهن ما و اوهام ماست نه اینکه واقعا اون بیرون خبری با ...

بله درسته😊

اون سنگ هم مثال بود ک زدم ...منظورم همین بود ک قدرت ذهن اونقد بزرگه ک حتی ایمان ب یه سنگ هم ادم رو ب خواستش میرسونه

البته ک این ایمان رو باید به خدا داشته باشیم

بله درسته😊 اون سنگ هم مثال بود ک زدم ...منظورم همین بود ک قدرت ذهن اونقد بزرگه ک حتی ایمان ب یه سن ...

راستش  این مثال رو نشنیده بودم  و بنظرم مثال خوبی نبود

با خط آخر تون  موافق م دوست خوبم ☺️

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....