نفس14683 مدیر عضویت: 1399/11/03 تعداد پست: 9570 عنوان قاب ابرو | مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 19 پست خانوما من ابروهام خیلی زیاده و پرپشته فقط مدل ابروهام خوب نیس و بده میگم میکرو خوبه یا قاب ابرو آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم 1399/12/10 | 15:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ژیناگلمن عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 206592 قاب ابرو اها هب همشون ب مرور پاک میشن وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)
shahrzadbb عضویت: 1399/12/06 تعداد پست: 150 اره افتادس 😖😖😖 ببین اشکال نداره اون درست میشه یکم قابتو خالی میکنه تا زیرش صاف شه زیرشو برمیداره اگه هلالیه که هستی نازی در میاد غصه نخور ماشالا بی ابرو که نیستی نتونی درستش کنی حل میشه
نفس14683 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/03 تعداد پست: 9570 ببین اشکال نداره اون درست میشه یکم قابتو خالی میکنه تا زیرش صاف شه زیرشو برمیداره اگه هلالیه که هستی ... ن ابروهام زیاده میگم قاب کنم یا میکرو فقط یکمی مشکل داره ابروهام بعدا میگم قاب کنم پشیمون نمیشم ک عوارضی نداره؟؟ درد چی درد داره؟؟ آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
نفس14683 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/03 تعداد پست: 9570 ببین اشکال نداره اون درست میشه یکم قابتو خالی میکنه تا زیرش صاف شه زیرشو برمیداره اگه هلالیه که هستی ... بزار عکس بدم ببینم میتونم عکسشو بفرستم آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
نفس14683 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/03 تعداد پست: 9570 ببین اشکال نداره اون درست میشه یکم قابتو خالی میکنه تا زیرش صاف شه زیرشو برمیداره اگه هلالیه که هستی ... هستی عکس بزارم تازه از ارایشگاه اومدم یه ذره کوتاه کردخ آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم