اره ،یادش بخیر اوایل همه نوع دستور و نون های اماده رو تست کردم ولی خوب نشدن ،
ولی یکساله باهمین دستوری میزنم عالی میشه ،
ارد(بستگی به تعداد نفرات ،من چشمی میریزم برای دونفر حدودا ۲،۳ پیمانه )
بعد دو قاشق چای خوری پودر مخمر میریزم داخلش (بعضیا میریزن داخل اب ولی من حال ندارم همینجوری میریزم خودش پف میکنه )
یکم هم نمک
بعد اب یا شیر کم کم اضافه میکنم تا شکل خمیر بشه ، بعد ک خودشو گرفت دوسه قاشق روغن مایع میریزم و خوب ورز میدم ، بعدم نیم ساعت میزارم جای گرم تا پف کنه