2410
2553

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥

من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش

ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

2456

ی لیوان اب ولرم توش ی قاشق خمیر مایه و ا ق شکر میریزم بعد ارد کم کم میریزم ک ب دست نچسبه یکی دو  قاشق روغن و یخورده نمک هم میریزم

بعد خمیر اماده شد استراحت میدم حجمش دوبرابر شه

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
2714
مث پیتزاهای بیرون نرم میشه؟میشه بگی دستورشو؟

اره ،یادش بخیر اوایل همه نوع دستور و نون های اماده رو تست کردم ولی خوب نشدن ،

ولی یکساله باهمین دستوری میزنم عالی میشه ،

ارد(بستگی به تعداد نفرات ،من چشمی میریزم برای دونفر حدودا ۲،۳ پیمانه )

بعد دو قاشق چای خوری پودر مخمر میریزم داخلش (بعضیا میریزن داخل اب ولی من حال ندارم همینجوری میریزم خودش پف میکنه )

یکم هم نمک

بعد اب یا شیر کم کم اضافه میکنم تا شکل خمیر بشه ، بعد ک خودشو گرفت دوسه قاشق روغن مایع میریزم و خوب ورز میدم ، بعدم نیم ساعت میزارم جای گرم تا پف کنه

🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱                     کار خوب، کار درست نیست!!
اره ،یادش بخیر اوایل همه نوع دستور و نون های اماده رو تست کردم ولی خوب نشدن ، ولی یکساله باهمین دست ...

وای من ی بار اومدم درس کنم همممه جا خمیر شد چسبید همه جا آخرم ریختم دور همرو😣

میزان آبشم میشه بگی چقد؟آب بهتره یاشیر؟بعد اول بذارم تو فر بعد مواد بریزم؟

به نیت 
۲یا ۳پیمانه میشه مثلا۳لیوان؟

اگه با لیوان میخوای بریزی معمولا این لیوان دسته دار فرانسوی هاست یا لیوان متوسط چای خوری ، ولی من پیمانه از بیرون خریدم با همون میریزم 

🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱                     کار خوب، کار درست نیست!!
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2712
2687
داغ ترین های تاپیک های امروز