2777
2789
عنوان

تصادف کردم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 26 پست
مامانتم عین مامان منه🤕 فدا سرت یه صدقه بده 🥰✨   ماشین برای خودت بود یا بابات!! 😐

ماشبن واس مامانمه خودش هزاربار تصادف کرده یک جای سالم نیست ولی من بدبخت تاحالا تصادف نکرده بودم بعد میاد منو فحش میده 

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
اشکال نداره بابا..خود بابات تصادف نکرده تا حالا؟

همچین حق به جانبه میگه تو لازم نکرده ماشبن برداری عرضه نداری

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یبار تصادف کردم گفتم ماشین پارک بوده یکی زده من نمیدونم چی شده. در صورتیکه اگه راستش هم میگفتم بابام چیزی نمیگفت. نمیدونم چرا دروغ گفتم 

میشه دعا کنین به چیزی که میخوام برسم؟🤗❤
همچین حق به جانبه میگه تو لازم نکرده ماشبن برداری عرضه نداری

این ک با پالشم بره احتمالا عکسشو بده ولی من جات باشم دیگ سوار نمیشم تا خودم نگیرم

کلی اطلاعات حقوقی براتون میزارم تو تاپیک اطلاعات حقوقی امیدوارم ب دردتون بخوره ❤

اینایی ک میگن فداسرت 🤭

خدایی عصبانیت مامان بابا و خسارت تصادف رو نمیدونین🤧😂

بنده خدارو فقط من درک میکنم 🤦‍♀️😅🖐

میدونم دلت چقد اشوبه

خداییش باباها خیلی قاطی میکنن اینجور مواقع

پول پس انداز نداری خودت؟؟

من دراینجور مواقع چهارقل میخونم ب ۶ طرفم فوت میکنم خیلی تاثیر داره  مثلا از ۶ تا فوش ۲ تاشو میدن😂😂🖐

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
اینایی ک میگن فداسرت 🤭 خدایی عصبانیت مامان بابا و خسارت تصادف رو نمیدونین🤧😂 بنده خدارو فقط من د ...

انقدر ترسیدم قل هو الله یادم رفته

هیچی پس انداز ندارم

بنظرم گریه کن خودتو بزن بزن ب کف و غش زردچوبه هم بمال ب صورتت مثلا فشارت افتاده بعدم هی برو بالا بیار الکی  خخ کاریت نداشته باشن😁

عزیزم ببخشید شوخی دارم میکنم ناراحت نشی گفتم روحیت عوص شه 

من خودم بچه بودم ازینکارا میکردم جواب میداد😄🤦‍♀️

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
انقدر ترسیدم قل هو الله یادم رفته هیچی پس انداز ندارم

عی بابا طفلی

من برات میخونم 

میگی چراغم شکستی دیگه .برا ماشین اون نهایت ۴۰۰ بدون چراغ

بدبخت شدم‌که

عی بابا طفلی من برات میخونم 

ممنون