2777
2789
عنوان

فرزند خواندگی😍

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 36 پست

عزیزم من نامزد دارم تصمیم گرفتیم،باهم

در کنار فرزند خودمون دو بچه رو به سرپرستی بگیریم، 

مراجعه کردیم نامزدم 28 داره، خیلی هم مشتاق بودند ولی بیشتر روی ثروت خانواده ها متمرکز بودند 

تنها دلیل برای ایجاد این اکانت نظر خواهی از دوستان در مسائلی میباشد.بنده ناشناس هستم و فاقد اطلاعات شخصی. 

یکی دوسال طرح اومده خیلی اسونتر میگیرن گلم

مخصوصن‌که همسرت مشکل نازایی داره

بنظرم حتمن با همسرت چند ساعت وقت بزارید و برید کامل بپرسید ازشون..راهنماییتون میکنن

خودت چند سالته؟؟؟؟؟

به شما ربطی نداره من کی ازدواج میکنم🙄به شما ربطی نداره من کی بچه دار میشم🙄به شما ربطی نداره جنسیت بچه من چیه🙄به شما ربطی نداره من‌دلم دختر میخواد یا پسر🙄به شما ربطی نداره من بچه دوم میارم یا نه🙄به شما ربطی نداره اسم بچه ی من خوبه یا بد🙄به شما ربطی نداره چرا طلاق گرفتم🙄به شما ربطی نداره من چی میپوشم🙄 اینه توالت مردم نباشید! اگه چاق شدن،لاغر شدن،پیر شدن یا هر چی شاید باورتون نشه ولی توالتشون اینه‌ داره و لازم نیست شما جیزی بگی😏توی تاپیک هام تجربه شخصی خودم از کنترول تنبلی تخمدان رو نوشتم.کاش ما ایرانیا یاد بگیریم خونه زن حامله و زنی که بچه تا ۳ سال داره نریم🙄ما زنا باید یاد بگیریم خیانت به ذات ادم برمیگرده نه رفت امد با سایر خانم ها😑اینجا ۹۰ درصد زنا توهم دارن که همه عالم و ادم دنبال شوهراشونن😏مال خودت تحفه😐.یک زن مدرن و موفق در این دوران  چندین نقش‌داره:۱.زن بودن ۲.فرزند بودن  ۳.همسر بودن ۴.مادر بودن  ۵.شاغل بودن  ۶.محصل بودن... وقتی میام نی نی سایت میبینم زنان مملکتم هیچ تغییری نسبت به دهه های ۲۰‌و ۳۰ نکردن!!! با همون طرز فکر ،با همون رفتار،‌با همون برخورد،با همون عقل،با همون‌عادات،با همون خرافات.،همون ‌خود کم‌بینی، همون وسیله برای مردان،همون زنان علیه زنان......فقط یه برچسپ فوق لیسانس خوردن و لباساشون عوض ‌شده..تو نی نی سایت اگه عروس مظلومی نباشی یعنی دریده ای..اخه اینجا همه عادت کردن برده باشن‌،،پس‌ فقط ‌برده های‌ سربزیر تایید میشن...تاپیک‌های جنسی مخصوصن اونایی که رخت و خواب پهن میکنن فورن گزارش میزنم چون اینجا سایت پ..نیست ،ما هم ماما تشخیص بکارت نیستیم...بچه ببینم‌تو سایت گزارش‌ میزنم..چون جاش اینجا نیست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ترجیحم دیگه اینه که مامان یه فرشته کوچولو که مامان ندارع بشم دیگه.از دوا دکترم خسته شدم.

افرین عزیزم

تو این دنیا و بهشت رو با هم داری

به شما ربطی نداره من کی ازدواج میکنم🙄به شما ربطی نداره من کی بچه دار میشم🙄به شما ربطی نداره جنسیت بچه من چیه🙄به شما ربطی نداره من‌دلم دختر میخواد یا پسر🙄به شما ربطی نداره من بچه دوم میارم یا نه🙄به شما ربطی نداره اسم بچه ی من خوبه یا بد🙄به شما ربطی نداره چرا طلاق گرفتم🙄به شما ربطی نداره من چی میپوشم🙄 اینه توالت مردم نباشید! اگه چاق شدن،لاغر شدن،پیر شدن یا هر چی شاید باورتون نشه ولی توالتشون اینه‌ داره و لازم نیست شما جیزی بگی😏توی تاپیک هام تجربه شخصی خودم از کنترول تنبلی تخمدان رو نوشتم.کاش ما ایرانیا یاد بگیریم خونه زن حامله و زنی که بچه تا ۳ سال داره نریم🙄ما زنا باید یاد بگیریم خیانت به ذات ادم برمیگرده نه رفت امد با سایر خانم ها😑اینجا ۹۰ درصد زنا توهم دارن که همه عالم و ادم دنبال شوهراشونن😏مال خودت تحفه😐.یک زن مدرن و موفق در این دوران  چندین نقش‌داره:۱.زن بودن ۲.فرزند بودن  ۳.همسر بودن ۴.مادر بودن  ۵.شاغل بودن  ۶.محصل بودن... وقتی میام نی نی سایت میبینم زنان مملکتم هیچ تغییری نسبت به دهه های ۲۰‌و ۳۰ نکردن!!! با همون طرز فکر ،با همون رفتار،‌با همون برخورد،با همون عقل،با همون‌عادات،با همون خرافات.،همون ‌خود کم‌بینی، همون وسیله برای مردان،همون زنان علیه زنان......فقط یه برچسپ فوق لیسانس خوردن و لباساشون عوض ‌شده..تو نی نی سایت اگه عروس مظلومی نباشی یعنی دریده ای..اخه اینجا همه عادت کردن برده باشن‌،،پس‌ فقط ‌برده های‌ سربزیر تایید میشن...تاپیک‌های جنسی مخصوصن اونایی که رخت و خواب پهن میکنن فورن گزارش میزنم چون اینجا سایت پ..نیست ،ما هم ماما تشخیص بکارت نیستیم...بچه ببینم‌تو سایت گزارش‌ میزنم..چون جاش اینجا نیست
عزیزم من نامزد دارم تصمیم گرفتیم،باهم در کنار فرزند خودمون دو بچه رو به سرپرستی بگیریم،  مراج ...

واقعا پس خوبه امااگه بچه داشته باشن بالای پنج سال فرزند میدن ما ک نازایی داره همسرم و نوزاد بهمون میدن خیلی کار خوبیه واقعا من خیلی با سختی هاش اشنا شدم از کسایی که فرزند خونده بودن خودشون و الان بزرگ شدن امید وارم از پسش بر بیام

🥰🤱🏻
یکی دوسال طرح اومده خیلی اسونتر میگیرن گلم مخصوصن‌که همسرت مشکل نازایی داره بنظرم حتمن با همسرت چن ...

من ۲۱ سالمه.و سه ساله تحت درمانیم میدونم سنم کم بوده اما من مازندرانم اینجا زود شوهر میکنن دخترا پسرا هم همینطور خیلی زودم بچه دار میشن ..

🥰🤱🏻

چقدر خوب عزیزم بسلامتی 

ان شالله که بدن 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
واقعا پس خوبه امااگه بچه داشته باشن بالای پنج سال فرزند میدن ما ک نازایی داره همسرم و نوزاد بهمون می ...

بله عزیزم ما 3 ساله و 6 ساله در نظر داریم. 

اگر خدا بخواد به فرزندی که نه بلکه سرپرستی 5 نفر دیگه رو به عهده بگیریم. 

تنها دلیل برای ایجاد این اکانت نظر خواهی از دوستان در مسائلی میباشد.بنده ناشناس هستم و فاقد اطلاعات شخصی. 
من ۲۱ سالمه.و سه ساله تحت درمانیم میدونم سنم کم بوده اما من مازندرانم اینجا زود شوهر میکنن دخترا پسر ...

عزیزم ولی اقدام کن در کنار فرزند خوندگی

انشاالله خدا بهتون یه نی نی بده

من ۲۱ سالمه.و سه ساله تحت درمانیم میدونم سنم کم بوده اما من مازندرانم اینجا زود شوهر میکنن دخترا پسر ...

متاسفانه خودتم سنت خیلی پایین هست

این کار رو مشکل ترم میکنه

چون اصولن به این علت قبول نمیکنن که 

دو طرف در سن کم و تحت تاثیر احساسات هستن

و امکان داره با بالاتر رفتن سن 

پشیمون بشن و اون موقع اون بچه ها بشدت صدمه میبینن

اما بازم مراجعه کنید 

خدا بزرگه

به شوهرم میگم بیا از جهت دیگه نگاه کنیم به مشکلت تو که انقدر مرد خوبی هستی منم زن خوبی هستم شاید خدا خواسته با این مشکل مسیر زندگیمون فرق کنه و ما که انقدر خوبیم بشیم یه پدر مادر عالی برایع کسی که از این نعمت محرومه خواست خدا اع..دیگه من از این جهت دارم به این مشکلمون فکر میکنم...که حتما لایق مادر شدن این فرشته کوچولو هستم که اینجوری  شده زندگیم..

🥰🤱🏻