2777
2789
عنوان

چجوری خرید کنم خودمم موندم😧😧😧😧

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 40 پست
یعنی مغازه اینترنتی انگلیسیه اسمش  مثلا یک‌ پیج هست در اینستاگرام آنلاین شاپ روسری‌ هست ی پ ...

من فکر کردم اسم پیجش یا سایتش انلاین شاپ هست.حالا اگه پیج خوب واسه مانتو داری میشه بگی دوستم 

دوست خوبم خودتون رو ناراحت نکنین هر کس دیدگاه خودش رو داره شما هم درست میگید  دوستای دیگم درست ...

راستش مساله اینه که احتمال اینکه منم چندماه دیکه دز موقعیت شما قرار بگیرم هست ......وقتی فکر میکنم میبینم هیچ راهی نیست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میشه آدرسشو بذاری

آدرس چیو ؟؟؟

پیجای مختلف هست یکی دوتا که نیس میتونی بری تو اینستاگرام هشتگ بزنی مثلا مانتو# یا کفش# یا شلوار# یا رژلب#  و... اونوقت لباسا و‌کفشای مختلف برات میاد که میتونی بینشون بگری‌و ببینی از کدوم خوشت میاد و از هرکدوم خوشت اومد بری بهشون پیام بدی 

یعنی مغازه اینترنتی انگلیسیه اسمش  مثلا یک‌ پیج هست در اینستاگرام آنلاین شاپ روسری‌ هست ی پ ...

ممنونم .اگه توی اینترنت بزنم آنلاین شاپ یا توی اینستا گرام بزنم آنلاین شاپ میتونم ببینمش و شما هم که فرمودید معتبره .درسته عزیزم ؟

من فکر کردم اسم پیجش یا سایتش انلاین شاپ هست.حالا اگه پیج خوب واسه مانتو داری میشه بگی دوستم 

نه عزیزم اسم پیج نیس کلن به مغازه های اینترنتی میگن آنلاین شاپ مثله فلان چیزمو از آنلاین شاپ خریدم 

پیج های مختلفی هست عزیزم واسه مانتو میتونی بری#مانتو بزنی تو اینستاگرام و همشون رو‌ببینی مدلای مختلفی داره پیجای زیادی میاد بالا با کلی مانتو 

چرا فحش میدی به مردم؟خودت با پا خودت رفتی خواستی ماسک بزنی دمو دیقه هم الکل بزنی با کسی هم دست روبوس ...

اتفاقا همه اینکارارم کردم ولی اخرش زیر بار نرفتن که اونجا گرفتم درصورتی که من پامو از درخونه بسرون نمیذاشتم فقط و فقط اونجا رفتم !!

بعدشم که دریغ از یه کاسه سوپ😂😂

میترسیدن زنگ بزنن بهم زنگ میزدن شوهرم حالمو میپرسیدن!!

به خدا کرونا تشخیص نمیده کی برادرشوهر کی خودمونیه هر جا بتونه وارد بدن میشه...

جالبه تاپیک اخرمو بخونین...

الانم که حامله ام شاید بخوان عروسی بگیرن عمممممرا اگه برم و بذارم شوهرمم بره به هبچ وجه خودشون باید شعور داشته باشن مراسم نگیرن!!

ممنونم .اگه توی اینترنت بزنم آنلاین شاپ یا توی اینستا گرام بزنم آنلاین شاپ میتونم ببینمش و شما هم که ...

نههههه خیلی از پیج ها هم هستن که کلاهبرداریه هااااا  

همشون قابل اعتماد نیس و بیشترشون قابل اعتماده ببین از هرجا خاستی خرید کنی برام پیجشو بفرس من بهت میگم واقعیه یا نه

باشه ؟

عزیزم انتظار داری به خاطر این مساله با شوهرش قهر کنه طلاق بگیره......یه چیزی میگیا من شخصا میدونم ا ...

از همچین شوهر زبون نفهمی طلاق بگیری بهتره!!!

شوهرم منو راضی کرد بادزبون خوش رفتم مراسمشون ولی وقتی دید کرونا گرفتم و داشتم جون میدادم دریغ از یه احوالپرسی خشک و خالی از پشت تلفن ازخانوادش و همون خواهرش که سبب شد فهمید ذات کثیفشونو و خودش دیگه عمرا نمیره تو اینجور مراسما..اخه شب یلدا و پاگشا هم کردن دیگه ما نرفتیم کشتیارمون شدن هم نرفتیم...تازه شوهر مم  چقدر حرف بارشون کرد....شوهرم فهمید که فقط من براش میمونم...کرونا حالیش نیست کی برادرشوهر کی خودمونیه هرجا بتونه نفوذ میکنه...یه مجلس رفتن ارزش مردن نداره به نظر من شوهر شاید یک هفته هم قهر کنه نهایت اشتی میکنه...

https://uupload.ir/files/f336_8be10342-3481-49cc-8a71-72f3cbd5cbb3.jpeg

ببین اسی هرچیزی رو که میخای اینجوری تو اینستاگرام هشتگ بزن بعد اسمشو بنویس میاره برات مثلا بزن مانتو# یا کفش# اینجوری کلی مانتو یا کفش از آنلاین شاپ های مختلف برات میاره بالا 

بعد میتونی بری توی پیج هاشون و بقیه کارهاشون رو ببینی تمام اطلاعات لازم هم زیر عکس هست

میخوام با شوهرم برم پسرمو بسپارم بهش بمونن بیرون فروشگاه ها شوهرم الان یک ماهه میخواد از سرکار زود ب ...

این پیج از اینستاگرام کاراش فوق العادس.هم جنس هم تن خور.اگر کارای بلند میپسندی.شیکه.

peransadesign