میخام باهاتون حرف بزنم راجب تاپیک قبلیه همون تاپیک ترسناکه
بچه هاااا من دوستم فوت کرده کلی داشتم از صبح تاحالا گریه میکردم کلیییی ناراحت بودم کلی گریه کردم حتی خیلی وقتا میخام خودمو بکشم خیلی موقع ها باخودم میگم کاش منم برم پیشش حتی چندبار میخاستم خودمو بکشم خیلی بهش وابسته بودم میدونی هنوز باور نمیکنم مرده حتی هنوز نتونستم برم
سر خاکش الان دو ساله صبح تا شب دارم گریه میکنم اخه قول داده بود خوب شه اما نشد کلی آرزو داشتم این ماه تولدشه واسه همین به یادش افتادم کلی گریه کردم با خودم میگفتم یعنی الان چجوری شده به چه روزی افتاده بعد تو اینترنت سرچ کردم جسد انسان بعد از دوسال بعد کلی از اون عکسا اومد داشتم نگاه میکردم و گریه میکردم میگفتم یعنی الان اینجوری شده 😭 چرا نباید زنده باشه کاش آخرین بار جواب گوشیو میدادم کاش یبار دیگه صداشو میشنیدم همینجوری که داشتم گریه میکردم و عکسارو نگاه میکردم همون عکس رو دیدم جسد دختری که ... و واقعا بخدا بدون هیچ فکری تاپیک زدم جون واقعا داشتم میمردم از ترس چیزی به ذهنم نرسید خانومای باردار و ... حتی کلمات اشتباه هم نوشتم بجای بچه ها زدم بچه مشخصه که چقدر تند و بدون فکر همچین تاپیکی زدم واقعا ترسیده بودم و ناراحت بودم بخدا فقط میخاستم دلداری بدید همین قصد دیگه ای بخدا نداشتم من تاپیکمو بخدا زود قفل کردم اما یکی ادامش تاپیک زد وتا تونستن فحش دادن بد و بیراه گفتن الهی خدا آرامششو ازش بگیره الهی تا آخر عمر عذاب بکشه الهی روی خوش نبینه الهی تا ابد ناراحت باشه و کلی نفررررین و حتی بعضی ها هم کلی دروغ سرهم کردن که هرروز تاپیک جن میزنه سادیسم داره الهی بمیره من حتی کوچکترین توهینی هم به هیچکس نکردم مگه چیکار کردم که انقدر نفرین میکنیدددد اره درسته تاپیک رو دیدم و جواب ندادم جون داشتم و دارم گریه میکنم انقدر منو نفرین کردیدددد انقدر فحش دادید شما چی میدونید کن تو زندگیم چیکشیدم هااا که میگید امیدوارم خدا آرامششو ازش بگیره امیدوارم تا ابد عذاب بکشه خیالت راحت آرامشی هم ندارم اگه تاپیکای قبلیمم بخونی میفهمی چراااا مگه چیکار کردم چون ی عکس ترسناک گذاشتم باید اینهمه نفرین بشم من اگه همچین چیزی میدیدم میدونم با اینکه میترسیدم هیچوقت ی آدم رو فحش نمیدادم نمیگفتم امیدوارم خدا ارامششو ازش بگیره چرااااا مگه من ارامشیم دارم نمیگذرم از کسایی که امشب تا این حدا اشک منم در آوردن تا این حد سنگدل بودن خیلی دلم سوخت
بازم معذرت میخوام🖤