2777
2789

میخام باهاتون حرف بزنم راجب تاپیک قبلیه همون تاپیک ترسناکه

بچه هاااا من دوستم فوت کرده کلی داشتم از صبح تاحالا گریه میکردم کلیییی ناراحت بودم کلی گریه کردم حتی خیلی وقتا میخام خودمو بکشم خیلی موقع ها باخودم میگم کاش منم برم پیشش حتی چندبار میخاستم خودمو بکشم خیلی بهش وابسته بودم میدونی هنوز باور نمیکنم مرده حتی هنوز نتونستم برم

سر خاکش الان دو ساله صبح تا شب دارم گریه میکنم اخه قول داده بود خوب شه اما نشد کلی آرزو داشتم این ماه تولدشه واسه همین به یادش افتادم کلی گریه کردم با خودم میگفتم یعنی الان چجوری شده به چه روزی افتاده بعد تو اینترنت سرچ کردم جسد انسان بعد از دوسال بعد کلی از اون عکسا اومد داشتم نگاه میکردم و گریه میکردم میگفتم یعنی الان اینجوری شده 😭 چرا نباید زنده باشه کاش آخرین بار جواب گوشیو میدادم کاش یبار دیگه صداشو میشنیدم همینجوری که داشتم گریه میکردم و عکسارو نگاه میکردم همون عکس رو دیدم جسد دختری که ... و واقعا بخدا بدون هیچ فکری تاپیک زدم جون واقعا داشتم میمردم از ترس چیزی به ذهنم نرسید خانومای باردار و ... حتی کلمات اشتباه هم نوشتم بجای بچه ها زدم بچه مشخصه که چقدر تند و بدون فکر همچین تاپیکی زدم‌ واقعا ترسیده بودم و ناراحت بودم بخدا فقط میخاستم دلداری بدید همین قصد دیگه ای بخدا نداشتم من تاپیکمو بخدا زود قفل کردم اما یکی ادامش تاپیک زد و‌تا تونستن فحش دادن بد و بیراه گفتن الهی خدا آرامششو ازش بگیره الهی تا آخر عمر عذاب بکشه الهی روی خوش نبینه الهی تا ابد ناراحت باشه و کلی نفررررین و حتی بعضی ها هم کلی دروغ سرهم کردن که هرروز تاپیک جن میزنه سادیسم داره الهی بمیره من حتی کوچکترین توهینی هم به هیچکس نکردم مگه چیکار کردم که انقدر نفرین میکنیدددد اره درسته تاپیک رو دیدم و جواب ندادم جون داشتم و دارم گریه میکنم انقدر منو نفرین کردیدددد انقدر فحش دادید شما چی میدونید کن تو زندگیم چی‌کشیدم هااا که میگید امیدوارم خدا آرامششو ازش بگیره امیدوارم تا ابد عذاب بکشه  خیالت راحت آرامشی هم ندارم اگه تاپیکای قبلیمم بخونی میفهمی چراااا مگه‌ چیکار کردم چون ی عکس ترسناک گذاشتم باید اینهمه نفرین بشم من اگه همچین چیزی میدیدم میدونم با اینکه میترسیدم هیچوقت ی آدم رو فحش نمیدادم نمیگفتم امیدوارم خدا ارامششو ازش بگیره چرااااا مگه من ارامشیم دارم نمیگذرم از کسایی که امشب تا این حدا اشک‌ منم در آوردن تا این حد سنگدل بودن خیلی دلم سوخت 

بازم معذرت میخوام🖤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اینجا سایت زن های باردار و بچه داره 

نباید هر حرفی یا عکسی گذاشته بشه هم برای باردارا خطرناکه هم شیرده ها شیرشون خشک میشه

هم یکی مثل من بی نهایت ترسو سکته میکنه 

افسردگی داری عزیزم فکر درمان باش دوستمم خواست خدا بوده برای شادی روحش دعا کن اما اینجوری اونم اذیته

سلام گلم

تایپیک قبلت دیدم

اصلا نترسیدم

میدونی چرا چون به نظرم شایعه بود

زنه گریم کرده بود ولی بازم هرچی چیزیو باور نکن

ان شاءلله همه اونایی باتایپیکت ناراحت شدن معذرت خواهی قشنگ وصمیمیتو قبول کنن💜💜💜

🔮لبَّیک یاحسَین (*لک لبَّیک یابن الزهراء *)🔮لَّعنتخدا بر یزید ملعون 😷، خبیث ،پست