2777
2789
چیکار کنم نیان دیگه آبرومون رفت تو‌محل  

هیچ کاری از شما ساخته نیس

هر چه بگندد نمک ش میزنند وای به روزی که بگندد نمک

دیگه وقتی کسی مزاحم میشه ما به پلیس میگیم 123 میگیم

حالا اونا اومدن اونجا   

یک عمر برای آن چیزی که میخواستی دست و پا میزنی...     تا اینکه آخر یه روزی بهش میرسی...       بعد،به خودت مینگری و می بینی یک عمر را زندگی نکرده ای...  حال جای زخم و شکستگی هایت را چطور می خواهی ترمیم کنی... 💔یک عمر دیگر را از کجا می خوای برای ترمیم زخمات پیدا کنی...   خیلیا زخمی از این دنیا رفتن شاید اینو ندونی💔
نمیخوام ک بیان 

بچه هاتو باید ببرن تا درس عبرت بشه برات این چه کاریه که کردی مگه آدم بخاطر یه موضوع الکی همچین کاری میکنه

اگرم واقعا موضوع الکی نیست و مشکل دارین که به همچین جایی زنگ زدی پس بزار مشکلتو حل کنن دیگه

چرا بدبختا رو سرکار میزاری مگه خدارو خوش میاد الان شاید یکی دیگه واقعا به کمک احتیاج داشته باشه و وشوهرش بخاد بُکُشَتش بعد اینا برن در خونه اش بعد زنه با تهدید شوهرش بگه مشکلی ندارم و اونام باور کنن و پاشن برن بخاطر اینکه پیش خودشون میگن حتما این خانومم مثل اون خانوم قبلی بود و مشکل خاصی نداشت و پشیمان شد بعد شما مدیون میشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن جلو درو همسایه با اون ماشین تابلوشون آبرومون میره 

نگران نباش گلم ،ابروی هیشکی با این چیزا نمیره ،به در و همسایه هم ارتباط نداره 

خونسرد باش 

الان بهترین موقعیت تا به شوهرت ثابت کنی زن قوی هستی ...

اونا هم که نمی یان بچه هاتو ببرن شاید در حد مشاوره و نظارت باشه 

اونا فکر میکنن که شما رو تهدید کردن و از ترس نمیذارید دخالت کنن ،براهمین هم بیشتر پیگیرن ، خودتون رو بذارید جاشون ، مشکلتون چی بوده که زنگ زدید اورژانس اجتماعی ،

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   
ناراحت بودن حالا چیکار کنم میترسم‌ بچه هامو ببرن 

چقدر ناراحت بودید کا پای اورژانس رو وسط کشیدید ،ما هم ناراحت میشیم ولی زنگ به اورژانس نمیزنیم ،شاید از نظر شما که الان آرومید سطحی باشه ولی ریشه دار باشه و به خواست خدا با اومدنشون مشکلت ریشه ای حل شه ، نترس ، حرفت رو بزن ،این طوری همه میفهمن که تنها نیستی

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم