2777
2789
عزیزم من نارگیل خریدم نوشته برای درد مفاصل برای مو نیس یعنی؟

چرا عزیزم این روغنارو به هرجا میتونی بزنی  مثلا همین کرچک از مو ابرو مژه،لایه بردار پوست،ضد چروک،ضد قارچ ،ضد سیاهی دور چشم اوه ه ه هزارتا برا هزارجا خاصیت دارن

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است
چرا عزیزم این روغنارو به هرجا میتونی بزنی   مثلا همین کرچک از مو ابرو مژه،لایه بردار پوست،ضد چ ...

اخه قبلا خریده بودم مث روغن زیتون بود نوشته بود مخصوص مو ولی الان سفیده فک کنم ۲۰ همسرم گرفته گفتم حتما از این ب درد نخوراس اصن ننوشته روش برای مو منم استفادش نمیکنم 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خواهش عزیزم..اصلش بوی آش و قرمه سبزی با لیمو عمانی فراوان که تلخ کرده قورمه سبزیو میده   من هر ...

😂😂😂🌸🌸♥️

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده
اخه قبلا خریده بودم مث روغن زیتون بود نوشته بود مخصوص مو ولی الان سفیده فک کنم ۲۰ همسرم گرفته گفتم ح ...

واسه منم همینو زده اما اینارو ننوشته روش

اما همچین خاصیتایی رو داره استفاده کن

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده
اخه قبلا خریده بودم مث روغن زیتون بود نوشته بود مخصوص مو ولی الان سفیده فک کنم ۲۰ همسرم گرفته گفتم ح ...

روغن نارگیل زود میبنده عزیزم..سفید شدن و تغییر رنگش برای اونه وقتی حرارت میبینه شبیه روغنای دیگه میشه..اگه فقط به خاطر این میگی ملاک نیست برای اصل نبودنش

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است
اره مث روغن جامده یکم استفادش کنم ینی کچل نشم 🤭

نه بابا برا منم الان همین شکلیه..راضیم ازش

شما چن گرفتین؟،واس من اندازه قوطی دارو شایدم کوچیکتر 

برا من اندازه قطره ی چشمی یکم بزرگتره ،۳۵ گرفتم