2777
2789
عنوان

حذف تاپیک

64 بازدید | 17 پست

سلام باید چیکار کنم ک همه تاپیک هام پاک شن؟

🌸 تاپیک صلوات 🌸                                       اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم⁦❤️🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیشه

ساعت ۱۰تا۴ عصر نیشه بری تو تاییپک نی نی یار حدف تاییپک لینکش رو،بزاری حذف میکنه

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏
ساعت ۱۰تا۴ عصر نیشه بری تو تاییپک نی نی یار حدف تاییپک لینکش رو،بزاری حذف میکنه

ایشون گفتن فقط تاپیک های خصوصی رو حذف میکنن،بقیه حذف نمیشن

بااحترام،کاربری آقا. آمدی با دل من بازیِ شطرنج کنی!شاه مغرورم و با دیدن تو مات شدم!

میشه بیاین تاییپکم نظر کمک کنید🙏🙏🙏

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏
ایشون گفتن فقط تاپیک های خصوصی رو حذف میکنن،بقیه حذف نمیشن

نه حدف میکنه ....وقتی،بزاری،دیگه

نه حدف میکنه ....وقتی،بزاری،دیگه

من کاربری قبلیم یه تاپیک معمولی داشتم ده روز گذاشتم پاک نکردن گفتن پاک نمیشه،بازم نمی‌دونم 

بااحترام،کاربری آقا. آمدی با دل من بازیِ شطرنج کنی!شاه مغرورم و با دیدن تو مات شدم!
من کاربری قبلیم یه تاپیک معمولی داشتم ده روز گذاشتم پاک نکردن گفتن پاک نمیشه،بازم نمی‌دونم 

نمیدونم. میشه بیاید تو تاییپکم راهنمایی کنید...چراهیشکی نمیاد😓

بخای گزارش بزنی هم‌ میترکی  روزی ی دونع بدع ده نفر بزنن اما ممکنع بترکی

پس چیکار کنم!؟😪

🌸 تاپیک صلوات 🌸                                       اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم⁦❤️🌱
اگه تاپیکا خصوصیه برو به تاپیکه حذفه نی نی یار قوانینو بخون برات تگ می کنم @نی_نی_یار_حذف_تاپیک2 & ...

تاپیکام معمولیه

آها مرسی