2777
2789
😂😂❤️فداتون

خدانکنه 

اون موقع کی رو باید اذیت کنم؟

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😁 عاشق خنده ای.....؟؟ ایااااعاشق اذیت کردنم هستی😍😄

والا دوستام بهم میگن سر به سر😂اونقدر اذیتشون میکنم و دستشون میندازم

من تگ میکنم اسم کاربریت تگ نمیشه😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 
والا دوستام بهم میگن سر به سر😂اونقدر اذیتشون میکنم و دستشون میندازم من تگ میکنم اسم کاربریت تگ نمی ...

😂😂😂عاشقتم💜💜💓💓

چرااا؟؟..دیدم تگ نکردی گفتم حتمااا فراموش کردی😉تگدونت خراب شده😥

😂😂😂عاشقتم💜💜💓💓 چرااا؟؟..دیدم تگ نکردی گفتم حتمااا فراموش کردی😉تگدونت خراب شده😥

نظر لطفت هست 

نه بابا باز تگدونم خرابه به نی نی یار گفتم گفت مرورگرت رو عوض کن عوض کردم بدتر شد 😂

https://uupload.ir/files/6gdl_screenshot_۲۰۲۱۰۳۰۱-۰۰۱۹۱۷_chrome.jpg

یه تاپیک‌بود آرزو های خوب کرده بود تگ کردم نشد😭

نظر لطفت هست  نه بابا باز تگدونم خرابه به نی نی یار گفتم گفت مرورگرت رو عوض کن عوض کردم بدتر ش ...

فدای شماااااااا😍

😂😂😂دوباره تغییر بدید

مرسی  عزیزم ک ب یادم هستید...ارزومند ارزوهاتون هستم😙❤

فدای شماااااااا😍 😂😂😂دوباره تغییر بدید مرسی  عزیزم ک ب یادم هستید...ارزومند ارزوهاتون ه ...

نشوووو حیفی 

دوباره تغییر  بدم میترسم نتونم بیام سایت😅

❤❤❤خیلی مهربون هستیدددددددد

نشوووو حیفی  دوباره تغییر  بدم میترسم نتونم بیام سایت😅 ❤❤❤خیلی مهربون هستیدددددددد

عزیزید مهربون.. شما گلی ک😍😘

نه ان شالله اوپرا نصب کنید درست میشه

فقط اگه تگ کردزد دال بر بی ادبی نذارید😘 

عزیزید مهربون.. شما گلی ک😍😘 نه ان شالله اوپرا نصب کنید درست میشه فقط اگه تگ کردزد دال بر ب ...

❤❤❤❤لطف داری

اوپرا دارم همون دایره قرمز فکر کنم با اونم تگ نمیشه ،نی نی یار گفت مشکل فنی هست یا هم یه همچین چیزی 

دال؟🤔

خواهر پروفایل سیاه میزاری؟

❤❤❤❤لطف داری اوپرا دارم همون دایره قرمز فکر کنم با اونم تگ نمیشه ،نی نی یار گفت مشکل فنی هست یا ...

عزیزی😘.. اره چون افلاین میشدم.. اما دیگه همون عکس.. افلاین شم کلا جذف میکنم شایدم حذف نکنم...

عزیزی😘.. اره چون افلاین میشدم.. اما دیگه همون عکس.. افلاین شم کلا جذف میکنم شایدم حذف نکنم...

❤❤❤اهان

به اهان گفتنم دقت نکن هیچی نفهمیدم 😁