2777
2789
عنوان

دلم تنگه..

138 بازدید | 17 پست

دلم تنگه برای شبایی که خواب راحت داشتمم 

دلم تنگه برای شبایی که بدون فکر میخوابیدم بدون نگرانی بدون ترس دلم تنگه برای روزای قبل کرونا کنار دوستام کی فکرشو میکردم از دوست صمیمیم بترسم 

دلم تنگه برای صبحایی که مر انرژی بودم 

دلم تنگه برای سرکلاس حاضر یودن سرحال بودن دلم برای تمام خوبی های این زندگی تنگه ..خوبی هایی .قشنگی هایی که خیلی وقته برنگشتن 💔😞

هرسوالی تو زمینه قنادی و کیک پزی داشتین میتونید از من بپرسید تا جایی که بتونم‌جواب میدم☺😁۰۱/۸/۱۵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلم تنگه برای باشگاه برای کتابخونه☹️

آهای طعنه زده چشم تووو به چشمای راسو            ستاد مبارزه با تبعیض علیه حیوانات                            دوستانی که تو امضاتون مینویسید کاربری برای دونفره،زور نزنید عزیزان ما باور نمیکنیم                    خسته از جانی که در قفسی به نام تن اسیر است🥀
دلم تنگه برای باشگاه برای کتابخونه☹️

دلم تنگه برای زندگی کردن 

هرسوالی تو زمینه قنادی و کیک پزی داشتین میتونید از من بپرسید تا جایی که بتونم‌جواب میدم☺😁۰۱/۸/۱۵
دلم تنگه برای زندگی کردن 

آره واقعا خیلی وقته که فقط داریم نفس میکشیم

آهای طعنه زده چشم تووو به چشمای راسو            ستاد مبارزه با تبعیض علیه حیوانات                            دوستانی که تو امضاتون مینویسید کاربری برای دونفره،زور نزنید عزیزان ما باور نمیکنیم                    خسته از جانی که در قفسی به نام تن اسیر است🥀
آره واقعا خیلی وقته که فقط داریم نفس میکشیم

یک سالو نیمهه که نفس کشیدنم سخته 

زیر ماسک:)..

منم دلم تنگه همین امشب به همسرم می گفتم لعنت بر کرونا خوش هامون و گرفت عید بود و مسافرتش 😔😢😢چقدر دلم میخواد برم شاندیز رستوران حسین شیشلیکی آخ ماست موسیر ش با نون داغ هییی روزگار نامراد 

خدایا شکرت 😍😍😍